woensdag 22 juli 2020

De oorlog tegen de mensheidHet vijandig offensief waarmee de mensheid momenteel geconfronteerd wordt is van een ongekende proportie en kwaadaardigheid. Nooit eerder in de geschiedenis is een gehele wereldbevolking op deze schaal aangevallen door een dergelijke vijand.

Die vijand heeft de bedoeling om ieder individu op aarde te onderwerpen aan zijn dictatuur en regime. Om de gehele wereldbevolking te onderwerpen, in totale armoede en slavernij.

De hele corona-campagne is daarbij slechts het voorgerecht. De bedoeling is het slopen van alle bestaande sociale en economische structuren. Hierdoor zal de gehele mensheid in totale armoede en ontreddering gebracht worden.

Vervolgens zal die vijand zich opwerpen als "redder" en minimale bestaansmogelijkheden aanbieden, op voorwaarde van volledige gehoorzaamheid. Dat wil zeggen dat voedsel en onderdak gerantsoeneerd (individueel toegewezen) zullen worden. Alleen wie zich volledig gehoorzaam gedraagt, en perfect doet wat hem opgedragen wordt, zal kunnen overleven op een absoluut bestaansminimum.  

Voor een dergelijke situatie bestaat een woord: slavernij. Deze keer wereldwijd en voor alle mensen op aarde, behalve de vijand.

Daarnaast zal de vijand ons inspuiten met stoffen en die ons ziek, gedwee en volledig traceerbaar en bestuurbaar maken. Miljarden mensen zullen zo worden vermoord. Het zal veruit de grootste genocide aller tijden betekenen. De overgebleven populatie zal op chemische wijze dociel en bestuurbaar gemaakt zijn. Mentaal gecastreerd en als willoze robots op de digitale infrastructuur aangesloten.

Zolang we niet gaan beseffen dat dit is wat er op het spel staat, heeft de vijand vrij spel. Zolang we geloven dat het over corona en gezondheid gaat, en ons druk blijven maken over “besmettingen”, ziektesymptomen en cijfers, en daarom niet zien wat er werkelijk aan het gebeuren is, zal de vijand aan het langste eind trekken.

De vijand voert zijn offensief uit VIA de zittende regeringen. Regeringen die geïnfiltreerd zijn door de vijand en ermee collaboreren.

Wil de mensheid ook maar enige kans maken tegen deze vijand, zijn handlangers en zijn offensief, MOETEN we onszelf ertegen in bescherming nemen. Dat wil zeggen dat we NIET kunnen toestaan dat de aanval ons nog verder raakt.

Zonder de uitvoerders van het offensief (de regeringen) staat de vijand met lege handen. Alleen en uitsluitend het massaal negeren van die regeringen, kan het tij keren. We zullen moeten beseffen dat we nu geconfronteerd worden met een ongekende kwaadaardigheid en misdaad. Maar dat die misdaad alleen gepleegd kan worden als wij ons laten blijven misleiden.

Daarvoor is het noodzakelijk dat we de misleidingsinstrumenten (media) massaal de rug toekeren. Zet uit die televisie en zeg je abonnement op de krant op. Luister niet meer naar politici en de met hen collaborerende “deskundigen” en instituties. Als wij massaal doen alsof ze niet bestaan en er niet meer op reageren, zullen ze ophouden te bestaan, en hebben we deze vijand geen kans gegeven. Dan hebben we ons ervan bevrijd.

Doen we dat niet, dan zal dit het einde betekenen van het leven zoals we dat kennen, en voor velen het einde van het leven zelf. Het is letterlijk nu of nooit.

22 opmerkingen:

joost zei

En hoe doe je dat, dat negeren?
Als ik het goed begrijp ben jij ook een volgzame, belasting betalende burger. Of heb ik het mis?
Jij dreigt met hongerdood.
Als je geen voedsel geregeld hebt ga je dood van de honger.
Als je geen water geregeld hebt, droog je uit. Als je geen onderdak geregeld hebt, heb je het zwaar.
Het grote negeerproject, begint daar.
Geen belasting betalen, zelf onderdak water en voedsel regelen. Pas nu kun je gaan ruiken aan wat vrijheid eigenlijk is. De eerste offers die je daar voor moet maken wegen zwaar, daarna wordt alles weer lichter en vooral vrijer.
Het wel of niet dragen van een muilkorf, ontsmettingsmiddel is echt totaal irrelevant.
Neem verantwoordelijkheid voor je leven en zorg voor een duurzame stroom aan basisbehoeften.
Zo moeilijk is het niet.

joost zei

Dus dat klopt. Jij bent een brave belasting betalende niet stemmende burger. Je predikt vrijheid vanuit een onvrije situatie. Je creeert volgers die de anti-autoritaire gedachtes verder uitbreiden en en die volgers idem. Een pyramidesysteem. publiek relaties
Ondertussen betaalt iedereen braaf z’n afpersgelden, gaan de wakkere braaf demonstreren en denkt niemand na over het groeien van tomaten of het bouwen van een huis.
Het blijft moeilijk om aan te zien, al die wakkere mensen die in hun ochtendjas naar buiten turen geen flauw benul hebbende van wat zal ik is gaan doen?
Ik begrijp ook dat niemand (of wel heel erg weinig) van de mensen die jouw ideeen en gedachtes interessant vinden (net zoals ik dat vind) de moeite nemen om die extra vingerbewegingen te maken en op jouw blog te reageren, hoop gedoe idd, nieuw tabblad, iets intikken, enteren. pfff.
Maar wel treurig, ik acht de kans heel erg klein dat die groep mensen in beweging te krijgen is om verantwoordelijkheid te gaan nemen. Verder dan een demo en veel geblaat zal het niet komen.
Wakker worden of wakker zijn is op zich ook geen prestatie, al wordt er door predikers gedaan alsof dat dat het enige is wat je hoeft te doen, de rest (verantwoordelijkheid over je eigen leven nemen)komt vanzelf. Als iedereen maar wakker is, dan komt het goed. Nee helemaal niet.
Zolang je niet de verantwoordelijkheid wil nemen om voor jezelf te zorgen, blijven de bestaande structuren intact. Iedereen aan de bedelstaf. Na wakker worden moet je wat gaan doen.
Het liefst meteen. Dus gooi die ochtendjas weg en ga wat doen.

Als nederlander heb je geen flauw idee van het feit dat je niet eens een moestuin nodig hebt om in voedsel te voorzien. Het kan wel, maar het hoeft niet. Ik heb elk jaar (door het te gaan verzamelen, ophalen in de natuur) walnoot en amandel, paddestoelen, vis, alle kleuren pruimen, perzikken, abrikozen, appels, peren vijgen, braam, framboos en druiven, kleine tomaatjes, courgettes en pompoenen. Ongelimiteert vers stromend water is 300 mtr verderop. Het lijkt veel werk (en dat is het ook) maar het is vele malen leuker en vrijer dan loondienst of als belastingophaler fungeren (ondernemer)
Zelf doe ik aan kippenmishandeling, door ze op te sluiten en hun eieren op te eten en eens in de 2 weken word er 1 geslacht. Ze krijgen daarvoor in ruil veiligheid en luxe. klinkt bekend waarschijnlijk. Tesamen met een kleine groentetuin en een stukje grond van 1000m2 zonder brievenbus en duidelijk omschreven adres. weet ik wat vrijheid is.

Ghandi had het over vrede, hij vergiste zich, hij bedoelde natuurlijk: er is geen weg naar vrijheid, vrijheid is de weg.

Anoniem zei

Joost, ik ben het helemaal met je eens, maar ik ben helaas ook nog steeds zo'n bankzitter... voelt vreselijk, en ook vreselijk hypocriet, klopt. Wel met dezelfde dromen en zelfs plannen, maar ik weet niet goed hoe ik het aan moet pakken vanuit de Randstad. Hoe kom je aan een stukje grond? Waar je nog geen tentje op mag zetten? Waar slaap je? Zeker als vrouw, en ook niet meer piep. Ik dacht eerst aan het buitenland waar je nog voor bijna niks een landje koopt, maar nu met de reisbeperkingen wordt dat toch ook tricky (heb ook kinderen hier, volwassen maar toch). Heb je iets van inkomsten nodig? Kan iedereen wat jij doet? Ook vanuit "armoe"?
Ik zou best eens met je mee willen om te zien en horen hoe je dat doet.

Anoniem zei

Hallo
het is een heel gecompliceerde situatie, zowel als ondernemer als loontrekkende want we werden 3maanden gesust met een inkomsten vervanging, maar nu moeten we terug gaan toveren en heel creatief zijn om op heel korte tijd een rendabele structuur op te bouwen, self sustainable. Want letterlijk alles was ons verboden en is nog steeds met veel risico om 'gepakt op overtredingen' te worden. Ik wil niet vluchten maar vechten voor mijn leven, en dat van mijn kinderen en dierbaren. En dit kan door voor onszelf op te komen en heel veel nieuwe wegen in te slaan. Helemaal uit je comfort zone. We moeten terug leren samenwerken en inderdaad zelf in onze basisbehoeften proberen voorzien van thuis uit. Voor degene met een financiele buffer en reeds een eigen huis, moet dit nog even lukken, maar voor degenen die geen financiele rust hebben en veel schulden/afbetalingen, zijn nu het grootste slachtoffer van het ganse economische systeem. Ze hebben ons eerst zo ver gekregen om te lenen bij banken, om verzekeringen aan te gaan voor 1001 dingen waar we uiteindelijk geen ROI voor hebben, en dan zitten we nu vast aan het systeem die ze met veel moeten en niets mogen, omver werpen op 3maanden tijd. We gaan de armoede tegemoet als we niet opkomen voor onze mensenrechten en ons laten uitlachen door de politieke partijen en hun beleid. Alsook de WHO, RIVM, Gezondheidsinstellingen, pharmaceutische bedrijven, chemische industrie en monsanto, de 5G investeerders, en noem maar op, zullen hun macht blijven pushen, tot we zelf de stekker gaan uittrekken en stoppen met hen te 'sponsoren'. Tenslotte, als het geld op is, dan kan je als burger geen boetes betalen en val je onder de status van sociaal geval, en dan kunnen ze niets meer met je doen. Dus ze hebben het gemunt op de hardwerkende burger, de ondernemer en de zelfstandige die meedraait in deze malaise. Inderdaad wakker worden iedereen als jullie nog enigszins willen een toekomst zien waar je nog rechten hebt. De elite is maar heel beperkt en we kunnen ze omver gooien, maar er is een wilskracht nodig vanuit de burger om deze energie om te zetten in een actueel plan van aanpak. Voor meer info en feedback, volg viruswaanzin.nl. Hoe groter de community, hoe sterker we staan en hoe meer de deep state aan het wankelen gaat, vooraleer ze onze mentale gezondheid ook kapot maken.

Anoniem zei

Hi andere anoniem (hier deze nog een keertje :)

Daarmee zeg je eigenlijk het tegenovergestelde van wat Pieter en ook Joost zeggen die beiden benadrukken dat we 'hen' (de elite, het systeem) actief moeten negeren. Concreet betekent dit: Niet stemmen, zelfvoorzienend zijn, hun hele systeem/infrastructuur passeren. Geen banen, ondernemingen, geld, schuld, belasting. Geen media. Geen smartphone. En eigenlijk ook geen computer, geen paspoort.. Tenslotte, "there is no king without a people" en zonder radertjes geen machine.
Dat noem jij vluchten. Maar ga er maar aan staan.... Persoonlijk slaag ik maar heel ten dele: minimum inkomen dus nauwelijks belasting betalen, ik heb zero schuld, de media heeft mij echt niets te melden, en ik stem niet,

Jij stelt voor dat we gaan "vechten" door aan de onderdrukker gaan vragen (door demo's, petities, en via de rechter) of ze alsjeblieft een beetje aardiger willen zijn, of toch minstens een pietsje minder oneerlijk.
Persoonlijk denk ik dat het vertrouwen dat daaruit spreekt volkomen ongegrond is... Niet alleen op basis van de ervaring die ons anders geleerd heeft, maar ook en vooral vanuit het meer fundamentele inzicht dat een staat of centrale overheid van "nature" exploitatief, onmenselijk en gewelddadig is.
Neemt niet weg dat elk initiatief natuurlijk bij kan dragen aan het bewustmaken van mensen (en misschien ook een klein beetje de rem kan zetten op sommige 'maatregelen'), wat dat betreft natuurlijk prima, maar de essentiele vragen worden hiermee niet gesteld. En dat lijkt me nu juist wel van essentieel belang.
Wat betreft het belang van een community geef ik je wel helemaal gelijk. Verdeel en heers, en isoleer, is één van de meest gewelddadige tactieken die constant gehanteerd worden, en zelfs binnen gezinnen lopen die scheidslijnen wat gigantisch schadelijk is. Je kunt nog nauwelijks iemand vertrouwen en dat is precies hoe ze het graag zien. Hannah Arendt schreef hierover: (Totalitarian government, like all tyrannies, certainly could not exist without destroying the public realm of life, that is, without destroying, by isolating men, their political capacities.) But totalitarian domination as a form of government is new in that it is not content with this isolation and destroys private life as well. It bases itself on loneliness, on the experience of not belonging to the world at all, which is among the most radical and desperate experiences of man.

En nou ik toch aan het citeren ben, laat ik, meer in het algemeen, Chung Tzu's 'Cracking the safe' nog even noemen, een wonderlijk inzicht, p.67: https://terebess.hu/zen/mesterek/MertonChuangTzu.pdf

Maar goed, met al deze woorden, hoe waar ook (en ik geloof dat ze dat zijn!) heb ik natuurlijk ook nog steeds niks opgelost... Ik pieker me suf!

joost zei

@anoniem,

een stukje grond moet je helaas kopen (als je in de bewoonde wereld wil zijn) zonder grond zijn we nergens. Kan iedereen wat ik heb gedaan? euh tot op zekere fitheid, kan iedereen het ja.
Hier lopen stokoude vrouwtjes met bossen hout te sjouwen en zakken vol met walnoten te verzeulen.

Maar ja, nederland is geen optie. Je zal op zoek moeten naar daar waar jij wat kan kopen zodat je kan beginnen met bouwen. Voor de armoedzaaiers onder ons is dat dan hongarije of bulgarije.
Als een (stuk of 20/30) clubje wakkere mensen zich zouden weten te verenigen kunnen ze in bulgarije een heel dorp kopen. er zijn hier leegstaande dorpen, vlakbij de kust ook nog is..

Ik was 40 toen ik bulgarije en hongarije ging ontdekken (nu 52). 2 jaar lang veel heen en weer gereist tussen die 3 landen. Uiteindelijk voor bg gekozen.Heb alles verkocht wat ik had, (dat was niet veel) een bankier pootje getilt (door creditcard tot max te innen) hier een huis met grond gekocht (voor 4000 euro) ik had wat gereedschappen bij me en nog een klein beetje geld. Ik had ook nog een vriendin (met dochter) m’n vriendin is inmiddels ook hier, haar dochter wilde niet mee. En ging met vriend elders wonen.

Het lijkt de laatste kans om te verhuizen. Nu kan het nog, of het over een jaar nog steeds kan,
ik begin m’n twijfels te krijgen.

Ik ben zonder inkomsten begonnen, maar met een klein buffertje geld, (1 jaar leefgeld (250 euro per maand).wel had ik een tuin met heel veel fruitbomen en dat fruit ben ik lokaal gaan verkopen. De kersen en vijgen deden het heel goed! (Ook hier zijn genoeg mensen te lui om het zelf op te gaan halen :)En dorpsbewoners vonden het prachtig om te zien!
Mijn vriendin is begonnen hier gaan werken. (inmiddels ook weer gestopt) Er is hier werk voor nederlandstaligen. Nog steeds. Ze staan te springen om nederlandstaligen. Maar in loondienst is het lastig de vrijheidsweg te bewandelen. maar het zou een opstap kunnen zijn. Nederlandstaligen verdienen hier een erg goed salaris, je bulgaarse collega’s zijn niet blij, want verdienen maar de helft, voor exact hetzelfde werk.

Ik nodig je van harte uit om langs te komen en dan wil ik het je met liefde laten zien.
Je weet niet wat je meemaakt als je de hoeveelheid voedsel ervaart die aan de boom groeit,
ook het water dat overal 24/7 op te halen is echt fantastisch!

Blijkbaar vinden pieter en collega’s een duurzame stroom aan basisbehoeften niet zo interessant.
Ik hoor ze er maar zelden over. Zou dat komen doordat ze dan hun eigen klanten wegjagen?
Letterlijk het einge wat je almaar hoort tot vervelens aan toe is: zegt het voort, zegt het voort.
Ik begin ze bij de bron van het kwaad te scharen. Het instand houden van afhankelijkheid hulpeloosheid. En vooral, ben bang!
Maar ja, pieter heeft ook gewoon een hypotheek te betalen.

joost zei

als je echt meer wilt weten. stuur me een email: joostp at zoho punt com

Anoniem zei

Thanks! Ik mail je!

Anoniem zei(a picture says) >1000 words:


https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2012/01/10/21/pg-20-guantanamo-1-pa.jpg

Anoniem zei

Interessante discussie. Joost heeft gelijk om zelfvoorzienend te zijn maar dat is afhankelijk van de lokatie die je kiest, meestal maar een tijdelijke oplossing totdat de overheid zich weer met je gaat bemoeien.

Misschien is het inderdaad mogelijk om vanuit de situatie waarin we nu zitten het een bepaalde tijd zelfvoorzienend uit te houden maar men heeft de technocratische agenda om totale controle over iedereen te krijgen. Daarvoor worden smartcities ingericht waar men iedereen in wil stoppen en wordt het waarschijnlijk onmogelijk of verboden om op het platteland te leven, cq eigen voedsel te verbouwen.

We weten niet of die agenda ook in Bulgarije/Hongarije wordt uitgerold maar die kans is behoorlijk aanwezig omdat de globalisten (bijna) overal hun macht uitoefenen.

Wat Pieter voorstelt, om de huidige machtsstructuur te negeren, is praktisch erg moeilijk uit te voeren omdat bijna iedereen erin mee blijft gaan om allerlei redenen.

Als we niets doen is dat ook geen optie omdat Eugenetica de ideologie is van de globalisten en ze ons willen ontmenselijken of doden.

De vraag of er iets substantieels vanuit de bevolking gaat gebeuren als de globalisten zo onzichtbaar en geraffineerd te werk gaan is moeilijk te voorspellen. Maar alles is een gok en misschien is zelfvoorzienend (in het buitenland) wel de beste keuze om tijd te kopen.

Anoniem zei

Het is pure horror. Niet in woorden te vatten.

Anoniem zei

Dit gaat te ver tot hier en niet verder we moeten dit niet langer pikken niks doen is alles toelaten de politiek verneukt het hele land burgers zijn in tweeën gesplits de ene die alles toe laat en de ander die schijt heeft aan de 1,5 meter en de muilkorf ik ben voorstander voor het niet langer pikken met hun regeltjes het word tijd om te vechten voor onze vrijheid

Biem Kikkert zei

Ik zag je interview met Ramon op Café Weltschmerz daarnet. Compliment daarvoor, weinig mensen weten datgene wat er nu speelt zo helder in zijn samenhang weer te geven.
Ronduit verbijsterd ben ook ik over de manipulaties door de media. Het feit dat je voor echte informatie totaal bent aangewezen op internet, waar de laatste tijd het spook van de censuur ook al rondwaart, is onheilspellend.

Anoniem zei

Morge Pieter,

Gezien de laatste reactie van het NRC-tje heb je werkelijk de strontemmer geraakt. Je levert het bewijs dat ze (haha) 1 pot nat zijn en langzaam aan geloofwaardigheid voor het grote publiek inleveren.

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/09/06/corona-is-dat-niet-gewoon-een-seizoensgriepje-a4010957

Anoniem zei

Ik laat hier een paar links achter die mogelijk interessant zijn om te bekijken:


https://youtu.be/ysT0LKnhl_4

https://www.youtube.com/watch?v=RW76qxcsH2I (trailer, all 5 episodes on youtube)

Anoniem zei

Ik heb eens iemands reactie gelezen over deze, overigens schofterige, situatie.
Je moet ze pakken waar hun zwakke plek is :en dat is geld.
De truc is om massaal, en dit moet echt massaal, 100000 is al genoeg de betalingen van alle roverheidsdiensten maximaal uit te stellen. Energie, zorgpremie, belastingen wo auto, gemeente lasten pas betalen als de 1ste aanmaning binnen is.
Na 1 maand voelt de roverheid dit heel goed. Dit recept enkele malen per jaar herhalen.
Je bent niet in overtreding want je betaalt, alleen veel later

Eva zei

@ anoniem
Bedankt voor het plaatsen van de YT links, maar als ik ze invoer krijg ik “unavailable” (hier in Mexico, waar ik woon)
Kun je misschien in t kort vertellen waar het over ging? Dan zoek ik zelf wel verder.

CARAMEL JOHNSON zei

HILLTOP FINANCIERINGSLENINGEN


Ben je toegegeven waar je leningen kunt krijgen, zoek dan niet verder en neem gewoon contact met ons op via hilltopfinancefirm@gmail.com voor een geweldige leningaanbieding.

Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen?
Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
Een lening voor educatieve doeleinden?
Een lening om een ​​appartement te kopen?
Een lening om deze droomauto te kopen?

Zoek niet verder, HILLTOP FINANCE biedt leningen aan
Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND
Bij een zeer lage participatiegraad van 3%
We hebben een netwerk voor kredietverstrekking en levering gecreëerd
financiële hulp aan klanten wereldwijd.

We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven
Onze diensten aanbieden op elk moment van de dag.
We geven een lening aan degenen die financiële ondersteuning nodig hebben in termen van 1 op
20 jaar

Onze diensten omvatten ook

. echte financiering
. investeerder in onroerend goed,
. bouwleningen,
. leningen voor het opstarten van bedrijven,
. hypotheek
. Consumentenleningen,
. FHA-leningen,
. persoonlijke leningen,
. autoleningen en
etc. Neem contact met ons op als u een lening of financiële ondersteuning nodig heeft

e-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com

e-mail: hilltop@outlook.com

whatsapp: +1954417 1149

Met een warme overweging

The Top Celebrities Trends zei

"Thanks for sharing. I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one. ecelebrithytrend privies all kind of famous celebrity , height,weight, net worth
age, biography, and all interesting facts."

Unknown zei

Pieter ik wil even reageren op je opm. In de laatste aflevering van Weltschmerz, waarin je zegt , dat je niet geïnteresseerd bent in de eigen overleving maar in die van het collectief. Hel mooi en ook ik probeer die gedachte voor ogen te houden maar, er moeten toch individuen moeten zijn die dit overleven zodat, wij dit kunnen overleven. Het zou toch fijn zijn als dat mensen zijn die niet zo sterk naar psychopathie neigen als de 1%.

Anoniem zei

Ik weet wel wat er speelt. Er is een wereldwijde pandemie niets meer en niets minder. En ook al weet je niet wanneer dit stopt, een ding is zeker daar komen we zeker weer vanaf we zijn goed opweg door te vaccineren en we mogen ons gelukkig prijzen dat we in welvaart leven. Er zijn toch veel landen die dat zeker niet kunnen zeggen. Waar mensen niet kunnen wachten op fatsoenlijke gezondheidszorg.

Anoniem zei

Hoe verhoudt zich het "de rug toekeren" en NEGEREN met het actief meewerken aan het "verzet" en de "alt media"?

------The following is a statement which comes from within the British Intelligence Wing of the Cyrptocracy: 'This demonstrates one of our simpler methods: realizing that our activities will, sooner or later, come to light, we structure our activities so as conspiracy researchers unravel them, they will release information into the public consciousness in such a way that it mirrors our initiatory procedure. In this way, the more we are investigated, the more masses of people are psychologically processed, by the very people who seek to expose us. The meme that constitutes our essential structure is then successfully mimicked within the consciousness of those who investigate us. Success can then be measured precisely to the extent that our work is exposed.'------


Blue pill, red pill, same shithole. Wouldn't you agree?


Het 'overleven van het collectief', "de mens" bestaat niet. Wat bestaat is het overleven van mensen.

En mensen die niet geinteresseerd zijn in de eigen overleving (zoals hierboven uit Pieter's mond opgetekend)..... wat moeten we daarvan denken?
Where does THAT come from??

Wel erg veel van je geleerd Pieter. Vroeger. Dank daarvoor.