donderdag 7 januari 2010

Terrorist


Terrorisme is het toverwoord. De meest absurde maatregelen worden ineens acceptabel als het woord terrorisme gebruikt wordt. Het maakt het ondenkbare mogelijk.

En het beeld van de terrorist staat in ons collectieve bewustzijn gegrift.

Ik heb laatst een proefje gedaan. Ik heb een aantal kennissen gevraagd een tekening te maken van een terrorist. Allemaal, zonder uitzondering, tekenden ze bebaarde moslims met een gevaarlijke oogopslag. Type Bin Laden. Zie een voorbeeld hierboven.


In onze beleving zijn terroristen Moslims.


Van Dale:

ter-ro-ris-me (het): het ontwrichten van een samenleving door daden van terreur, met een politiek oogmerk.

Ter-reur (de): georganiseerde geweldpleging om politieke of andere doelen te bereiken.


De oorlogen in Irak en Afghanistan vallen ruimschoots binnen deze definities. Inmiddels zijn daar miljoenen burgers over de kling gejaagd. Kinderen worden zonder pardon neergeschoten.

Wie zijn nou de grootste slachtoffers van terrorisme? En wie zijn de grootste terroristen? Tegen wie zou de wereld nou werkelijk beschermd moeten worden?

Hoeveel doden zijn er in het westen gevallen door moslimterrorisme? Door onbetwiste terroristische aanslagen, uitgevoerd door Moslims? Wie het weet mag het zeggen. Ik ga voor nul.

Maar zelfs al zou je de officiële lezing volgen, en de aanslagen van 9/11, en de aanslagen in Londen en Madrid beschouwen als moslimterrorisme, dan nog staat het aantal slachtoffers in geen enkele verhouding tot het aantal slachtoffers onder de moslimbevolking van Irak en Afghanistan. En toch zijn terroristen in onze ogen Moslims.

Natuurlijk wordt de angst voor terrorisme gebruikt om ons onze vrijheden te laten inleveren. Zie bodyscanners etc. Maar de beeldvorming rondom terrorisme wordt niet in de laatste plaats gebruikt om ons beeld van Moslims te beïnvloeden.

De oorlog tegen Iran staat al decennia op de agenda. Een oorlog die zal uitlopen op een wereldoorlog tussen het westen en de gehele islamitische wereld. Om daarvoor de steun van de westerse bevolking te krijgen is nodig dat wij allemaal de Moslims als bedreiging gaan zien. Als vijand.

De strategie die daarvoor bewandeld word heeft meerdere speerpunten:

De stimulatie van massale immigratie van Moslims naar het westen zorgt ervoor dat we allemaal omringd zullen zijn door potentiële "vijanden" zodra de spanningen oplopen. Het positief discrimineren van Moslims door overheden zorgt voor kwaad bloed bij autochtonen. Het jarenlang onacceptabel maken van het bespreken van de problematiek rondom immigratie, zorgt voor frustratie. Vooral in wijken waar veel Moslims geplaatst zijn. Frustratie die men bewust zo hoog mogelijk heeft laten oplopen om die (als de tijd rijp is) tot ontlading te laten komen. Uiteraard gecontroleerd via een nieuwe politieke consensus (Wilders).

Daarnaast door de voortdurende berichtgeving over de dreiging vanuit landen in het Midden-Oosten. Irak zou ‘weapons of mass destruction’ bezitten, en nu zou Iran kernwapens bezitten. We moeten allemaal bang zijn voor de Moslim.

Geen enkel moslimland heeft een westers land aangevallen. Andersom wel. Bovendien is dat gebeurd onder leiding van het land dat de meeste ‘weapons of mass destruction’ en kernwapens bezit van alle landen ter wereld. En bovendien is dat het enige land ter wereld dat die kernwapens ook werkelijk gebruikt heeft. Wie is hier de agressor? Wie is hier nou gevaarlijk?

En dan natuurlijk het ‘terrorisme’. De werkelijk idiote berichtgeving hierover heeft als boodschap: Terroristen zijn Moslims. Het is de bedoeling om ons uiteindelijk te laten denken: Moslims zijn terroristen.

De kracht van de media is enorm en wordt ten volle uitgebuit. Men kan ons de meest absurde dingen laten geloven.

‘Oh eenvoudige sterveling, is er één ding dat we u niet kunnen laten geloven?’
- Adam Weishaupt, Grondlegger van de moderne
machtsarchitectuur.


Alles bij elkaar moet dit de westerse wereld warm maken voor een oorlog tegen de Islam. Alles wat er nog nodig is, is een false-flag bom op (bijvoorbeeld) Israel, en de boel kan van start.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Pieter, een uitstekend artikel. Het is spijtig, dat het overgrote gedeelte van de Nederlanders met hun ogen open, in de valse voorlichting trappen, die o.a. Wilders, marionet van Israël, geeft. Ook de zgn. nucleaire dreiging van Iran is een leugen. Iran heeft de IATA voor inspectie toegelaten, Israël heeft nimmer de IATA nog nimmer het land ingelaten. Als je trouwens kennis neemt van de figuren, die Obama omringen, is het logisch, dat het negatief afschilderen van moslims hen goed van pas komt. Zie de navolgende link:
http://www.texemarrs.com/102009/zionist_jews_in_power.htm
En hier nog een artikel over de nucleaire dreiging van Iran: http://www.newstatesman.com/international-politics/2009/10/iran-nuclear-pilger-obama
De plannen van de joodse lobby zijn duidelijk.

Pieter Stuurman zei

Aart,

Maak daar de Zionistische lobby van en ik ben het helemaal met je eens.

Anoniem zei

Ik snap niet dat iedereen het nog heeft over de Joden dit en de Joden dat.,de echte Joden zijn onschuldig!..natuurlijk heb ik het niet over dat tuig dat in Israel woont, zij zijn Jewish oftewel they wish they were a Jew maar zijn khazars ( you tube; Jewish confession)