donderdag 21 mei 2020

Wat is het doel van de corona-campagne?Iedereen met een werkend waarnemingsvermogen, heeft inmiddels gezien dat de wereldwijde corona-campagne niets met volksgezondheid te maken heeft.
Wat is dan WEL de bedoeling? WAAROM deze wereldwijde campagne? Met welk doel?Het doel is totale herinrichting van de wereld. Gebruik makend van beschikbare technologie.

Stap voor stap:

1- Het vernietigen van alle bestaande sociale en economische structuren
2- De gehele mensheid daarmee in totale schaarste en ontreddering brengen
3- Vervolgens introduceren van centrale/digitale rantsoenering (absoluut bestaansminimum). Van leven naar overleven. Het systeem bepaalt wie overleeft en wie niet
4- Het massaal uitdunnen en verzwakken van de wereldpopulatie via vaccins en verhongering
5- Het installeren van de digitale dictatuur. Voor ieder individueel gedrag/consumptie is digitale toestemming/toegang vereist
6- Totale digitale surveillance, op individueel niveau. Uitsluiting als bestraffingsmethode. Ongewenst gedrag? Geen toegang tot levensbehoeften! Ongehoorzaamheid = Sterven
7- Overbodig maken van handhaving door politie en justitie. Het digitale systeem is bepalend. Nee is nee. Met een computersysteem valt niet te discussiëren
8- Het centrale digitale systeem bestuurt alle mensen. Privileges voor gehoorzame mensen. Uitsluiting voor ongehoorzame
9- De bestuurders zijn anoniem, en bevinden zich aan de andere zijde van de digitale muur. De wereld wordt door hen digitaal geregeerd vanaf één plek. Één wereldregering dus
10- Alle mensen op de wereld, worden vanaf één centrale plek bestuurd. Zonder de mogelijkheid zich daaraan te onttrekken of er effectief bezwaar tegen te maken
11- Afschaffen van geld, en vervangen door toegekende of afgenomen privilegepunten op basis van gewenst/ongewenst gedrag
12- Totale centrale controle van ieder individu op de wereld. De eigenaren van het systeem bepalen via de technologie hoe en waar iedereen woont, welk werk hij/zij doet, wat hij/zij buiten het werk doet, wat hij/zij consumeert en wanneer, en wat hem/haar is toegestaan. En wat niet.


Om dit mogelijk te maken, moet de samenleving eerst worden vernietigd. Wie een nieuw gebouw wil neerzetten, moet het bestaande immers eerst slopen. De corona-campagne is de start van de sloop. De maatregelen zullen de gewenste ineenstorting veroorzaken. De ineenstorting zal een ongekende humanitaire ramp veroorzaken. De humanitaire ramp zal het nieuwe systeem "rechtvaardigen".

Alleen onze massale weigering mee te gaan met de maatregelen, kan dit scenario voorkomen. Het goede nieuws is, dat we daartoe op ieder moment kunnen besluiten. Het eindresultaat wordt dus door ons bepaald.

19 opmerkingen:

Anoniem zei

De 12 punten kunnen terggebracht worden naar circa 5...
Overdaad schaad de inhoud

GodIsYou zei

Revolutie!!!!

Unknown zei

Als alle rechten zijn ontnomen wordt her recht op revolutie volkomen gemaakt.

H.Bos Netherlands zei

REVOLUTIE !!!! Wie voert ons aan?

Anoniem zei

Je laatste zin maakt mij juist doodsbang.....

Anoniem zei

"REVOLUTIE !!!! Wie voert ons aan?"

"Je laatste zin maakt mij juist doodsbang....."

Iemand zal het voortouw moeten nemen. Zelf ongeorganiseerd verzet moet georganiseerd worden.

We zullen onze waarheidslievende medemensen moeten vertrouwen anders komt er niets van de grond.
Je hoeft alleen maar te letten op wat ze willen doen. Geweld zal niet werken. Enkel geweldloosheid en burgerlijke ongehoorzaamheid maakt een kans. Het beste is om geld af te schaffen, zodat er moeilijk nieuwe volgzame schapen gerecruteerd kunnen worden door de huidige despoten. Naming en shaming is ook via internet of in de buurt is ook een mogelijkheid.
Helaas zijn nog te veel mensen brave burgers.
https://www.youtube.com/watch?v=ZnM6l8nKPuA

Anoniem zei

Wat een flauwekul

Anoniem zei

Mag ik even heel hard lachen om deze ongefundeerde onzin ? ����

Exegese zei

Het lachen zal u wellicht vergaan als u tijd van leven hebt om te aanschouwen dat alle vernoemde ellende werkelijkheid gaat worden.

Anoniem zei

He andere anoniem,

Ik wil even iets rechtzetten, want ik denk dat je mij totaal verkeerd geïnterpreteerd hebt.
je begint met de zin "REVOLUTIE !!!! Wie voert ons aan?"
en daaronder mijn zin "Je laatste zin maakt mij juist doodsbang....."
het lijkt nu heel erg dat mijn zin slaat op, wie ons zou moeten aanvoeren. Dat is echter helemaal NIET waar ik op doel. Ik doel op de laatste zin van pieter.
"het eindresultaat wordt dus door ons bepaald" dat is wat mij bang maakt.

dus NIEMAND moet het voortouw nemen, jullie moeten allemaal weer even met 2 voetjes op de grond gaan staan en terug komen in de realiteit. het is wel weer even spannend genoeg geweest, al die mooie verhalen. Dus nu weer even een tijdje normaal doen.

Anoniem zei

"dus NIEMAND moet het voortouw nemen, jullie moeten allemaal weer even met 2 voetjes op de grond gaan staan en terug komen in de realiteit. het is wel weer even spannend genoeg geweest, al die mooie verhalen. Dus nu weer even een tijdje normaal doen."

Heel veel mensen staan wel met de voetjes op de grond en geloven van het officiële verhaal geen jota. Maar omdat deze mensen ongeorganiseerd zijn zullen ze uiteindelijk doen wat hen bevolen wordt. En dat alleen omdat ze geen boetes willen riskeren, houd ze in hun hok.
Mensen die het voortouw zouden kunnen nemen, de influencers in de alternatieve media zijn of conrtolled opposition of te klein of zien het grote plaatje nog niet. En zo blijven we zitten met de huidige politici, maar vooral MSM verhaal wat nu realiteit is.

Jan S

Unknown zei

Er is straks nog maar één remedie. Lees de Bijbel in de juiste context en zie waarop alles uitloopt. Er is niets aan
de wereld te veranderen.

Unknown zei

Bestuurders onzichtbaar? Er wordt een computerprogramma uitgevoerdt.
Dus ai bestuurdt, men heeft haast. Wij gaan zeer interestante tijden tegemoet.
En wees erop bedacht dat wij t.z.t. met stroom onderbrekingen te maken krijgen, dan even geen communicatie via het web enz. Enfin allen een goed weekend toegewenst

Unknown zei

4 spelfouten !

Anoniem zei

Als ik om mij heen kijk en de verslaafdheid zie van iedereen aan hun smart phones, waar men zich angstvallig aan vastklampt alsof het een pacemaker is, een 'noodzakelijke' lifesaver, omdat het zo verdomde gemakkelijk is; je houdt contact met familie en vrienden; je betaalt ermee; je doet je business en bankzaken ermee, etc.

Wat zou er gebeuren als we MASSAAL onze telefoons weg zouden doen en er niet meer naar omkeken?
Bij demonstraties tegen slavernij zag je mensen staan in hun dure 'merk'kleding en NIKE schoenen die in sweatshops door slaven in elkaar zijn genaaid in een lage lonenland. Allemaal zwaaiend met de nieuwste 'smart' phones om foto's en filmpjes op te nemen om toch vooral de eerste te zijn om het ergens op internet te kunnen zetten. 'Kijk eens waar ik voor sta!'..'Kijk eens hoe serieus deze demonstratie is!'
Dacht er ook maar íemand aan die slavenkindertjes -soms pas 7 of 8 jaar oud- die in de kobaltmijnen onder gruwelijke omstandigheden en groot gevaar voor hun gezondheid de grondstoffen naar boven moeten halen voor ONZE mobieltjes? Voor ONS gemak?
Men had geen idee waar men tegen demonstreerde blijkbaar! Het is allemaal show.
De Truman show..

We kunnen het wel, afstand doen van die verslaving aan gemak!
-Begin eerst eens met je telefoon thuis te laten. Echte vrienden weten je wel te vinden. Ervaar wat een rust het brengt ook.
-Contant blijven betalen. Banken zijn pas overgegaan op mobiel betalen juist omdat we allemaal aan die telefoon 'vastzitten'. Ze dwingen ons nu zelfs.
-Blijf ook gewoon contant geld opnemen.
-Kijk geen staats-TV meer en volg nieuws via internet. Je kunt een betere afweging maken als je zelf actief nieuws volgt buiten de narrative van de main stream media.
Je gaat vanzelf interesse én inzicht krijgen in meer zaken dan je tot nog toe dacht dat je zou hebben.
en dan uiteindelijk na een of twee weken....
-Afstand doen van de smart phone.

Wat gaat een overheid doen als ineens 5 tot 6 miljoen mensen miet meer 'bereikbaar' zijn? Wat gaan ze doen met die 5G palen als uiteindelijk niemand meer zo'n track and trace geval op zak heeft? Wat gaan banken doen?
Waarom laten we toe dat wij zelf notabene betalen voor een apparaat waar overheden en buitenlandse bedrijven -zonder dat je er iets over te zeggen hebt- op kan meekijken, meeluisteren, apps plaatsen, je bestanden doorspitten en downloaden, beeld op kunnen nemen, je kunnen volgen wereldwijd, weten wát je koopt, wáár en op welke tijd? En straks al je medische gegevens?

Sommigen zullen zeggen:'Nou en? Ik heb niks te verbergen.' Als je straks uitgesloten wordt door verzekeringsmaatschappijen omdat je toevallig een kwaal hebt of je een verplichte hogere premie moet betalen, dan piepen ze anders. Overheden kunnen ineens regels en wetten doordrukken waaraan je je maar te houden hebt en anders.. sancties.
Kijk wat ze al doen nu met dit Profit-19 virus? Rutte is slechts een puppet die uitvoert wat degenen achter het world economic forum aan hem opdragen.
Rutte in de persconf. op 1 september: 'Nog steeds zijn er momenten dat het virus ons verbaast.' Iets wat er niet is verzinnen en met die gebakken lucht de hele wereld angst aanjagen, dat vind ik ook zéér verbazend.

Stop met meedoen wat 'ze' willen en neem het heft weer in eigen hand.

We hébben de macht en als we stoppen met zo'n ding bij ons te dragen en er afstand van doen, blijft die macht bij ons.
Die phone begraven is slechts het begin... van stil verzet waaraan iedereen kan meedoen.
Enne, we kunnen ècht zonder buienradar, want ze zitten er toch altijd naast! ;)

Unknown zei

Misschien eerst achterhalen wie '"ze"zijn. Bilderberggroep? Uitzoeken waar" ze"zijn. Of hun familie. Dan met ze doen wat zij al jaren (75 jaar?) hebben gedaan. Oog om oog tand om tand. De hele wereld tegen "ze". Maar dat is teamwerk voor jaren.

Anoniem zei

Komplot is een lelijk woord voor samenwerking. Wat Stuurman hierboven schetst is een karikatuur van de goede bedoelingen van een internationaal samenwerkingsverband dat wel degelijk bestaat. Het Wie, Waar en Waarom zijn niet relevant. Het gebeurt... En een leger goedgelovigen blijft achter dit evangelie aan hobbelen (waaronder naïeve politici).
Het is al enkele jaren een toenemende trend dat een overweldigend aanbod in een steeds benauwendere meerkeuze bepalend is voor de massale afname van een ideologische (progressivistische) visie.
Het opportunisme om Covid-19 als een “window of opportunity” te verkopen om speerpunten te halen die onder normale omstandigheden door het democratische filter zouden worden genuanceerd, bijgesteld of zelfs afgesteld verraadt een pijnlijk gebrek aan overtuigingskracht, geduld, en vertrouwen in het gewone volk. Een volk dat inderdaad ook langzaam maar zeker wakker wordt uit een nachtmerrie die “knappe koppen” bedacht en verkleed hebben als een eenzijdig, doodlopend toekomst-ideaal. Een cornucopiaanse mythe die de planeet onder ons leegzuigt met een “duurzame” bloeddorst voor de rest van het heelal. Schijnvooruitgang, schijnemancipatie, schijnveiligheid. De mens staat al eeuwen stil en de geschiedenis herhaalt zich. De “grote sprong voorwaarts” in een postmodern jasje. Een endgame vermomd als “reset”. En we staan erbij een klappen er voor.
Tot het kwartje valt en we vast zitten. Versteend in een levenloos systeem zonder hart, geprogrammeerd door o zo voorspelbare en feilbare menselijke gedachtenkronkels.

Anoniem zei

Lees het nu nog eens terug. We zijn al aardig op weg, nu in 2023.

Anoniem zei

PS,
Gelukkig neemt het verzet ook steeds meer toe. Beerputten gaan langzaam open.