donderdag 17 december 2009

De kerk van Kopenhagen


“Global Warming” is de nieuwe wereldreligie. En zoals bij elke religie komt ook deze met: een paus (Al Gore), pastoors en dominees (de “wetenschappers”), een kerk (de media, waar het woord wordt uitgedragen), missionarissen (die de negertjes in Afrika gaan bekeren, zodat die vooral niet hun kinderen te eten gaan geven, maar windmolentjes kopen), ketters (de “ontkenners”), zondaars (wij allen) en aflaat (CO2 Tax).


En de kerk heeft natuurlijk altijd gelijk (minister Cramer: ‘Ik snap niet hoe iemand tegen schone lucht kan zijn…’).


Maar ook komt met deze nieuwe religie, zoals bij iedere succesvolle religie: Macht. Vooral veel macht. Macht die (net als de kerk dat eeuwenlang deed) de nationale machtsstructuren overvleugelt.

Eén van de doelstellingen van de “klimaattop” in Kopenhagen is het vormen van een instituut dat alle landen gaat controleren op CO2 uitstoot. Een wereldwijde klimaatregering met bindende macht over het klimaatbeleid van alle deelnemende landen. En dus met bindende macht over jou en mij, want het is deze klimaatregering die gaat bepalen hoeveel CO2 belasting we moeten betalen en dus gaat bepalen of jij en ik nog iets overhouden om van te eten.

Uiteraard wordt deze klimaatregering niet door ons gekozen. Als we het dus niet eens zijn met hun maatregelen, bijvoorbeeld omdat we door de aflaat die ze ons opleggen ons hoofd niet meer boven water kunnen houden, dan kunnen we ze ook niet wegstemmen. We zullen er voor altijd aan vastzitten, en ze kunnen dus doen wat ze maar willen.

En wat willen ze?

Ze willen dat wij als zondaars CO2 tax gaan betalen. En wat gebeurt er dan? Dan moeten wij allemaal harder en langer gaan werken om te kunnen blijven eten. En omdat we langer en harder moeten gaan werken, gaan we natuurlijk ook meer produceren. En daarmee meer grondstoffen en energie verbruiken. En dus meer CO2 uitstoten.

En dat zal dan tot gevolg hebben dat er meer CO2 tax betaald zal moeten worden. Wij zondaars zijn immers hardleers…. Dat gaat dan door totdat de wereldwijde klimaatregering volledige zeggenschap heeft over ons volledige inkomen, en dus over ons.

Natuurlijk zijn er niet alleen maar verliezers. De door ons bijeengebrachte CO2 tax wordt gedoneerd aan de arme landen. Zodat die hun “klimaatdoelstellingen” kunnen behalen.
Het is belangrijk om te weten dat de arme landen niet arm zijn omdat er alleen maar domme negertjes wonen, nee, de arme landen zijn arm omdat ze tot over hun oren in de schuld gebracht zijn door de internationale bankiers. En diezelfde bankiers zullen vooraan staan om hun rente en aflossing op te eisen zodra het CO2-geld arriveert. En zo zijn de bankiers dus de winnaars.

Zou het daarom zijn dat die bankiers zo graag het onderzoek naar “Global Warming” financieren? Uiteraard alleen als het de gewenste resultaten oplevert, maar dat is niet zo moeilijk als je al het geld van de wereld hebt.

Onder de nieuwe religie zal niemand meer uitkomen. De nieuwe middeleeuwen zullen zwarter dan zwart zijn. En het wachten is op de nieuwe inquisitie.

7 opmerkingen:

Eugenie zei

Waanzinnig, wat een walgelijk verhaal.

En wat afschuwelijk goed geschreven. ZO helder! En aangezien overheid en banken uiteindelijk hetzelfde zijn... zie hier de contouren van de nieuwe fascistische wereldorde.

Nu nog de politiestaat op zien te tuigen.

Benieuwd hoe ze dat gaan doen. Zou het kunnen zijn dat Amerika en China elkaar in de haren gaan vliegen....

We zullen het zeer binnenkort gaan zien.

Anarchiel zei

Hey Pieter,

Wederom mijn hartelijke complimenten en ik neem bovenstaande stuk (met link en bronvermelding uiteraard) weer over op Anarchiel.com. Bij voorbaat hartelijk dank!

Pieter Stuurman zei

@eugenie

alles op zijn tijd; eerst oorlog met Iran....

Pieter Stuurman zei

Hoi Chiel,

Thanks!

D.J. Koppen zei

Er staat vandaag op de website van Elsevier een goed artikel over de zin en vooral de onzin van klimaatregeling. Ondermeer wordt er op gewezen dat al die zogenaamde wetenschappers, c.q. bedriegers, met elkaar ons een angstcomplex aanpraten. Angst is altijd het eerste strijdmiddel geweest van intolerante en machtzieke overheersers en onderdrukkers.

Anoniem zei

Laat ze eerst maar ns kappen met die chemtrails!!

Anoniem zei

Om het nieuwe eeuwige koninkrijk op aarde onder regie van de here Christus te laten onstaan, zal deze satanistische maatschappij moeten verdwijnen ,de elite van de wereld weten dit ,dus bereid u maar voor!!