dinsdag 15 september 2009

De crisis is geen toeval

De crisis is geen toeval. Zoals Nobelprijswinnaar (economie 1976), en één van de meeste invloedrijke economen Milton Friedman decennia geleden al zei: 'Een recessie is nooit toeval. Wat er ook gebeurt, een beurskrach, een valutacrisis, altijd is de economie veerkrachtig genoeg om het te op te vangen. De geschiedenis leert dat recessies uitsluitend ontstaan door het bewust manipuleren van de kredietvoorziening door de centrale banken'.

Ook nu is dat het geval. Deze crisis is bewust opgezet. En het doel is eenvoudig: het onwaarschijnlijke mogelijk maken. Zonder crisis was het onmogelijk geweest om al deze maatregelen, die allemaal ten koste gaan van de bevolking, te nemen. En we zijn er nog lang niet…

De topbankiers van de centrale banken gaan al lang niet meer alleen over geld. Ze willen de wereld in steeds toenemende mate beheersen. En ze zijn al een heel eind gekomen. Maar ze zijn onverzadigbaar. Ze willen de controle over alles. Dat wil zeggen: over jouw en mijn bezit, jouw en mijn arbeid, jouw en mijn leven en zelfs jouw en mijn sterven.

Deze crisis laat ons voelen hoe kwetsbaar we geworden zijn en in welke mate ons lot in handen ligt van een handvol van de meest gewetenloze, onmeetbaar machtige figuren. Figuren die oorlogen ontketenen als het ze uitkomt, genocide initiëren, beslissen over hongersnoden, armoede, leven en dood. Figuren aan wie alle regeringen verantwoording moeten afleggen, omdat zij beslissen over het levenssap van ieder land: geld. En daarmee de feitelijke macht in de wereld in handen hebben.

Diegenen die heersen over al het geld in de wereld, hebben ons allemaal tot in de kleinste details van ons leven afhankelijk gemaakt van de illusie geld. Geld, dat iedereen wil hebben, waar niemand ooit genoeg van heeft, maar dat niets meer is dan een illusie. Een getal op een papiertje of in een computer.

Deze ‘mensen’ weten heel goed dat geld op zich waardeloos is. Maar dat de illusie van geld een enorme macht vertegenwoordigt. En nu initiëren ze een geregisseerde crisis om de door hen geconstrueerde betovering om te zetten in de totale controle over zaken die echt waardevol zijn. Namelijk onze huizen en ons andere tastbare bezit, maar voornamelijk: onze arbeid. Ze hebben begrepen dat schuld gelijk staat aan afhankelijkheid. Alle schuld die ze bewust gecreëerd hebben zal worden omgezet in slavernij.

Stapje voor stapje zullen ze ons ervan overtuigen dat de crisis alleen te bedwingen is als we tot ons 67ste blijven werken, of 70ste , of tot we dood zijn. Dat de crisis alleen te bedwingen is als we afzien van het door ons bijeengebrachte pensioengeld. Dat de crisis alleen te bedwingen is als we rest van ons leven moeten werken voor onze veel te hoge hypotheekschuld, waartoe ze ons eerst verlokt hebben door het steeds toegankelijker te maken. Dat de crisis alleen te bedwingen is als we meer belasting gaan betalen (of hypotheekrenteaftrek afschaffen, wat precies hetzelfde is). Dat de crisis alleen te bedwingen is als we al onze vrijheden opgeven. Als we ons hebben laten insluiten door het net van de illusie geld.

Geld, dat nou eenmaal de eenheid is waarin onze arbeid wordt gewaardeerd. Arbeid die verwordt tot slavernij als we moeten werken om de bewust en kunstmatig gecreëerde schuld in te lossen. Als we gedwongen worden onze echte waarde (onze arbeid) te ruilen tegen een waardeloze illusie. Om ons te degraderen tot slaven. Slaven van een getal op een papiertje of in een computer, dat wordt beheerst door een handvol gewetenlozen.

We hebben ons vele jaren laten verblinden door de illusie van geld. In die mate dat we niet in de gaten hadden dat het hele monetaire systeem zodanig is ontworpen en opgezet dat het uiteindelijk tot niets anders leidt dan schuld. Schuld die men bewust tot een maximum heeft laten oplopen. En schuld is afhankelijkheid. Afhankelijkheid die nu wordt gematerialiseerd door degenen die deze zwendel hebben opgezet.


Zie de 3 uur durende documentaire ‘Money Masters’ uit 1995 om te begrijpen hoe het spel werkt. Hierin wordt nogmaals duidelijk dat de centrale banken privéondernemingen zijn die uitsluitend op winst en macht uit zijn. En dat al het geld in de wereld, elke dollar en elke euro, bezit is en blijft van de centrale banken. En dat vermeerderd met rente die nooit kan worden terugbetaald en dus alleen tot schuld en dus afhankelijkheid (=controle) leidt.
De voorspellingen die in deze documentaire gedaan worden komen angstaanjagend precies overeen met de huidige realiteit. http://video.google.nl/videoplay?docid=7757684583209015812&ei=K_2PSfmoGIqGjQLysInCCw&q=federal+reserve+history&hl=nl

De enige manier om ons te verlossen van deze grootste misdaad aller tijden is bewustwording. De totalitaire greep van diegenen die de illusie geld beheersen kan niet meer bestaan als we die illusie doorzien. Als we alleen nog ruilmiddel accepteren dat niet is opgezet om ons te overheersen, maar om ons te dienen. Eerlijk geld dus. Geld dat bezit wordt van mensen die er iets tastbaars tegenover gezet hebben. En niet zoals nu, eigendom is en blijft van de centrale banken. En waarover desondanks rente betaald moet worden. Een systeem dat alleen maar tot schuld leidt en dat ons uiteindelijk alles van waarde zal afnemen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben dr wel voor om al t geld van de wereld terug te geven aan die graaiers, beginnen we gewoon met onze eigen valuta

Anoniem zei

Misbruik wordt er van ons gemaakt.. Zij die het hebben leven gewetenloos totdat ze in hun kist liggen, maar het is groot toneelstuk. Je bent als vrij mens geboren, maar zo voelt het nu niet. Ik heb het gevoel dat ik volledig beheerst wordt. En wat kan ik? Ik moet ook eten en een plek om te slapen.. Waarom is de wereld zo oneerlijk? Iedereen heeft toch recht op een goed bestaan? Kan wel janken..

Anoniem zei

Tja, je kiest voor de weg van de here yahshuah de Christ of satan..voor al jullie atheisten.,n midden weg bestaat niet..atheistme = satanisme