vrijdag 13 mei 2011

Onvoorwaardelijke liefde



Als het om liefde gaat, wordt vaak gesproken over onvoorwaardelijke liefde. En als er onvoorwaardelijke liefde bestaat, dan moet er ook voorwaardelijke liefde bestaan.

Voorwaardelijke liefde
Voorwaardelijke liefde betekent dat liefde aan voorwaarden gebonden is. Voorwaardelijke liefde is liefde die alleen kan bestaan als er aan die voorwaarden voldaan wordt. Het betekent: ik hou alleen van jou als

Als we voorwaarden stellen aan liefde dan zeggen we dat de ander aan die voorwaarden moet voldoen om onze liefde te kunnen ontvangen. We gaan er daarbij vanuit dat die ander onze liefde wel graag wil krijgen. Zo graag dat hij of zij bereid zal zijn om aan die voorwaarden te voldoen. We gaan er vanuit dat de ander behoeftig is aan onze liefde. En daarmee gebruiken we die behoeftigheid om het gedrag van die ander af te dwingen. Voorwaarden stellen aan liefde is daarmee emotionele chantage.

We houden van iemand als we die persoon waarderen. Als we iemand hoog hebben zitten. Als we iemand hoogachten. Wanneer we denken dat de ander onze liefde nodig heeft, en zodanig nodig heeft dat hij zijn gedrag wel zal aanpassen aan onze wensen om die liefde maar te kunnen krijgen, dan getuigt dat niet bepaald van hoogachting.

Bij het stellen van voorwaarden aan liefde gaan we er vanuit dat de ander onze liefde nodig heeft. En dat wij, door die liefde te rantsoeneren (voorwaardelijk te maken), gebruik kunnen maken van die behoeftigheid om daarmee gedrag van die ander te kunnen afdwingen. Voorwaardelijk van iemand houden betekent dat je vindt dat je boven die ander staat. Voorwaardelijke liefde betekent dat de ander jouw liefde meer nodig heeft dan andersom. Voorwaardelijke liefde is daarmee gebaseerd op minachting.

Liefde geven/krijgen
Voor het bestaan van voorwaardelijke liefde is het dus noodzakelijk dat liefde iets is dat we kunnen krijgen. Of niet, als we ons niet naar de gestelde voorwaarden gedragen. Dat liefde iets is dat ons ook kan worden ontzegd. Iets dat we kunnen verliezen, als we ons niet gedragen naar de gestelde voorwaarden. Dat liefde überhaupt iets is dat we kunnen geven of krijgen. En daarmee dus kunnen afdwingen of ontzeggen.

Liefde is een gevoel. En een gevoel is iets dat je voelt. Liefde voor iemand is dus iets dat je voelt. Een gevoel kun je hebben. Maar een gevoel kun je niet weggeven. Ik kan mijn gevoel niet aan jou overhandigen. Liefde kan daarmee noch gegeven, noch gekregen worden. Liefde voor een ander kan alleen gevoeld worden. En dat gevoel kun je aan de ander laten zien.

In de meeste gevallen zal het laten zien van dat gevoel, door de ander worden gewaardeerd. Maar dat betekent nog niet dat je daarmee liefde aan die ander geeft. Er valt niks te geven (er valt alleen iets te voelen), en er valt dus ook niks te rantsoeneren of te ontzeggen. Of te krijgen/ontberen. Als een ander laat zien dat hij van je houdt, dan geeft hij je niks. Hij laat alleen zijn gevoel zien. Je krijgt dan niks, maar je neemt waar dat de ander van je houdt. Je neemt het gevoel van de ander waar. Dat is alles. Maar we vinden het wel fijn om dit waar te nemen.

Dat we dit op prijs stellen, betekent nog niet dat we het kunnen afdwingen. We kunnen een gevoel niet gebruiken als handelswaar. We kunnen niet zeggen: als jij je naar mijn voorkeur gedraagt, dan krijg jij mijn gevoel van liefde voor jou. Er valt niets te krijgen. En omdat er niets te krijgen valt, valt er ook niets te geven. Geven of krijgen van liefde is dus een illusie. Een illusie die gebruikt wordt om gedrag af te dwingen. Voorwaarden stellen aan liefde is dus onmogelijk. Voorwaardelijke liefde is namelijk helemaal geen liefde. Voorwaardelijke liefde is chantage op basis van een illusie. De illusie dat je liefde kunt krijgen. ‘Voorwaardelijke liefde’ is daarmee een contradictio in terminis.

Liefde kan niet anders zijn dan onvoorwaardelijk. Zodra er voorwaarden aan gesteld worden, is er geen sprake meer van liefde, maar van minachting. En minachting is simpelweg geen liefde. De uitspraak ‘onvoorwaardelijke liefde’ is daarmee een pleonasme. Het is een taal/stijlfout. Net zoals een ‘ronde cirkel’, of een ‘grote reus’. Liefde is altijd onvoorwaardelijke liefde, anders is het simpelweg geen liefde.

Eeuwige liefde
Echte liefde ( = onvoorwaardelijke liefde = liefde) kan daarmee ook niet over gaan. Het idee dat liefde kapot kan gaan is ook gebaseerd op de gedachte dat liefde verbonden is aan voorwaarden. Het idee is gebaseerd op de gedachte dat liefde onder bepaalde voorwaarden kan verdwijnen. Dat liefde voor een ander kan verdwijnen als die ander zich op een bepaalde manier gedraagt (of juist niet gedraagt). Het is eigenlijk een omkering van het principe achter voorwaardelijke liefde. Het zegt: liefde kan alleen blijven bestaan als de ander zich niet (of juist wel) op een bepaalde manier gedraagt. Het is voorwaardelijk.

En omdat liefde alleen maar onvoorwaardelijk kan zijn, bestaan er geen voorwaarden aan. En er bestaan dus ook geen voorwaarden waaronder liefde kan verdwijnen. Liefde is daarmee per definitie onvergankelijk. Er bestaan gewoon geen voorwaarden waardoor liefde kan verdwijnen omdat er geen voorwaarden aan liefde bestaan. Liefde die over gaat, is/was geen liefde. Liefde is dus altijd eeuwige liefde (het kan niet anders) en ook ‘eeuwige liefde’ is daarmee dus een pleonasme.

Superieure liefde
Voorwaardelijk maken van liefde is dus gebaseerd op een gevoel van superioriteit: de ander heeft mijn liefde harder nodig dan andersom. Oftewel: mijn "liefde" is meer waard. En daarmee kan ik gedrag afdwingen van die ander. Voorwaardelijke liefde heeft dus de bedoeling macht over de ander te verkrijgen.

Maar daarmee zeggen we ook dat we dat specifieke gedrag van die ander nodig hebben. We ervaren de noodzaak om het gedrag van de ander te sturen om te kunnen leven zoals we willen leven. We ervaren de behoefte om het gedrag van anderen te controleren om zelf gelukkig te kunnen zijn. Dat de ander zich naar onze zin gedraagt, is een voorwaarde om zelf gelukkig te kunnen zijn. Een voorwaarde om van ons eigen leven, en dus van onszelf, te kunnen houden. En daarmee wordt de liefde voor onszelf dus ook voorwaardelijk.

Ook degene die zich laat misbruiken, stelt voorwaarden aan de liefde voor zichzelf. Hij kan alleen gelukkig zijn, van zijn leven (en dus van zichzelf) houden als een ander van hem houdt. Voorwaardelijke liefde voor een ander heeft dus altijd zijn oorsprong in voorwaardelijke liefde voor onszelf. Of je jezelf nu superieur opstelt en daarmee het benodigde gedrag van een ander afdwingt, of dat je je hierdoor laat misbruiken en je gedrag aanpast om de benodigde liefde te kunnen ontvangen, in beide gevallen gaan we uit van behoeftigheid. We hebben iets (gedrag/liefde) van de ander nodig om gelukkig te kunnen zijn. Zonder dat, zijn we incompleet en ongelukkig.

Voorwaardelijke liefde heeft dus altijd zijn oorsprong in voorwaardelijke liefde voor onszelf. En dus in het ontbreken van liefde voor ons zelf. Dat is de werkelijke betekenis achter de uitspraak: je kunt alleen van een ander houden als je van jezelf houdt.

Liefdesrelaties
Liefde (= onvoorwaardelijke liefde) kan dus onder geen enkele voorwaarde over gaan omdat er geen voorwaarden zijn aan het bestaan van liefde, en er dus ook geen voorwaarden kunnen bestaan aan het verdwijnen ervan. Toch kunnen relaties wel overgaan. Ik schrijf bewust de woorden ‘over’ en ‘gaan’ aan elkaar. Overgaan dus. Want dat is precies wat het is. Overgaan van de ene vorm naar de andere vorm.

Soms kunnen de wensen van mensen om hun leven vorm te geven tegenstrijdig zijn aan elkaar. Te tegenstrijdig om bijvoorbeeld samen een huishouding te kunnen blijven voeren. Iemand die bijvoorbeeld de wens heeft om in een vertrouwde omgeving te verblijven, tussen vertrouwde mensen, kan best houden van iemand wiens wens het is om voortdurend rond de wereld te reizen. In zo’n geval zou het geen daad van liefde zijn om het de ander onmogelijk te maken om zijn wens waar te maken. Ook dat zou een voorwaarde zijn, en dus geen liefde. In zo’n geval zal de relatie dus overgaan van de ene vorm naar de andere vorm. Niet meer bij elkaar, maar uit elkaar. Maar omdat liefde onvergankelijk is, blijft die liefde ondanks de afstand gewoon bestaan.

Exclusieve liefde, liefde voor maar één persoon, is daarmee ook een illusie. De gedachte dat je alleen liefde kunt (en mag) voelen voor degene met wie je op de een of andere manier een afspraak gemaakt hebt, is natuurlijk ook gewoon een voorwaardelijkheid. Het is een soort culturele afspraak. Een culturele voorwaarde. Niets of niemand kan bepalen wat je voelt, en dus kun je ook zonder een afspraak te maken, of zonder voortdurend samen te zijn, van iedereen houden van wie je houdt. Zo kun je ook prima van een ander houden als die ander er geen blijk van geeft van jou te houden. Liefde is immers geen handelswaar.

Liefde en vrijheid
Liefde is daarmee onverbrekelijk gekoppeld aan vrijheid. Iemand die werkelijk van je houdt zal je altijd alle vrijheid verlenen. Dat kan niet anders omdat het beperken van vrijheid een voorwaardelijkheid is, en voorwaardelijkheid en liefde zijn tegengesteld aan elkaar. Ze kunnen niet tegelijkertijd en samen bestaan. Mensen die werkelijk van je houden hebben dus geen andere keuze dan je alle vrijheid te verlenen, net zoals jij geen andere keuze hebt dan vrijheid te verlenen aan degenen van wie jij werkelijk houdt. Liefde is nou eenmaal onvoorwaardelijk, en onvoorwaardelijk betekent zonder voorwaarden.

De mate van vrijheid die iemand je gunt is dus onverbrekelijk verbonden aan de mate van liefde die hij/zij voor je voelt. Als iemand zegt: ‘ik hou van jou’, en hij probeert je vervolgens voorwaarden op te leggen (en dus je vrijheid te beperken) dan sprak hij niet de waarheid. Dit eenvoudige principe geldt voor alle situaties waarin mensen met elkaar omgaan. Zowel dus tussen twee mensen als in een collectief. Een regering bijvoorbeeld die beweert dat ze handelt uit liefde voor volk en vaderland, en vervolgens voorwaarden en onvrijheden oplegt aan dat volk, zo’n regering spreekt simpelweg niet de waarheid.

Onvoorwaardelijke liefde is dus een pleonasme. Een taalfout. Daarom verander ik de titel onderaan dit stukje alsnog in ‘Liefde’. Liefde is liefde en dus de enige liefde die bestaat.

115 opmerkingen:

Eugenie van Ruitenbeek zei

Mooi stuk, Pieter. Hoe zie jij de liefde tussen man en vrouw? En waar plaats je liefhebben (in tegenstelling tot sex) in dit alles? Ik kan van iedereen houden maar niet iedereen liefhebben. En onder liefhebben versta ik de liefde bedrijven hetgeen iets volstrekt anders is dan sex hebben.

Zwaai,
Eugenie

Pieter Stuurman zei

Hey Eugenie,

Hoe gaat het met je?

Ik merk dat ik je vraag best lastig te beantwoorden vind. Maar vooruit, een poging:

In principe zijn alle mensen met elkaar verbonden. Die verbondenheid zou je liefde kunnen noemen, maar zo ervaren we dat niet altijd.

Ik denk dat de meeste mensen liefde ervaren als er waardering voor een specifieke verbondenheid bestaat. Waardering die uitgesproken wordt (of op een andere manier getoond) leidt tot waardering bij de ander. Iedereen wordt graag gewaardeerd. Het leidt tot toenadering, en het eindpunt van toenadering is eenwording.

In een liefdesrelatie (inderdaad bijvoorbeeld tussen man en vrouw) hoeft er geen begrenzing te zitten aan de mate van toenadering (en dus eenwording). Een begrenzing die je bijvoorbeeld bij de verbondenheid die vriendschap heet, of de verbondenheid tussen collega’s, of tussen klant en kassajuffrouw wel hebt. Daar zitten grenzen aan. Een liefdesrelatie zou je dus in het ideale geval de volledige, onbegrensde beleving van liefde kunnen noemen.

Mensen kunnen zichzelf, wie ze werkelijk zijn (of willen zijn), alleen ervaren in relatie tot andere mensen. Alleen in een relatie zonder voorwaarden, een relatie dus waarin je jezelf in al je facetten en zonder beperkingen kunt beleven (in relatie tot die ander), kun je jezelf dus volledig ervaren. Elkaar dat gunnen is wat mij betreft de grootste daad van liefde. Een liefdesrelatie tussen man en vrouw waarin alle facetten, inclusief de meest intieme, beleefd kunnen worden is in die zin de ultieme beleving van liefde. Het is (in ieder geval in onze cultuur) de enige mogelijkheid om jezelf in volledigheid, zonder beperkingen, te laten zien en te beleven, en dat de ander ook toe te staan.

Liefhebben is het resultaat van passie. Passie is de wil, of de gedrevenheid, om liefde gestalte te geven. Het is de wil om bij je geliefde te zijn, om hem/haar aan te raken, te verkennen of te herkennen. De wil om elkaar (en daarmee jezelf) te plezieren. De wil om van elkaar te genieten (en elkaar te laten genieten) op een tastbare manier.

Sex is een lichamelijke functie. Een functie overigens die uitermate geschikt kan zijn om daarmee liefde gestalte te geven en dus ruimte te geven voor passie. Maar op zich is het een lichamelijke functie, net als eten. Maar ook samen een intiem etentje hebben kan een uitdrukking van passie zijn. Maar dat maakt eten op zich (net als sex) niet synoniem aan passie.

Groet,

Pieter

Anoniem zei

Dus Wat ik hier lees wil zeggen dat sex een functie is.. Sex gaat veel dieper dan alleen een functie zijn.

Ook komt het stuk over liefde niet echt juist over.
M.a.w. je mag dus lekker je gang gaan, zo is het dus niet, dat noemt men egoïsme. Liefde kent geen voorwaarden, dat klopt.

maar zoals u het hier beschrijft, is vreemdgaan dus ook toegestaan, want dat is toch een voorwaarde??? want ja liefde is vrijheid..

Ondanks de mooie woorden, niet goed over nagedacht.

Door dit soort belachelijke dingen, gaan huwelijken/ relaties achteruit. Kijk maar hoe makkelijk mensen tegenwoordig relaties opgeven, want ja er zijn toch genoeg vissen in de zee.

Niemand wil meer moeite doen, het is gewoon hartverscheurend. Mensen hebben een idealistisch beeld van een relatie en willen geen moeite doen, alles moet makkelijk gaan en alles moet kunnen..

Niemand lijkt werkelijk te beseffen wat liefde inhoud en dat vind ik jammer!


gr,

M

Pieter Stuurman zei

Beste M,

Sex is natuurlijk een lichamelijke functie. Maar wel (zoals ik hierboven al schreef) een functie die uitermate geschikt is voor het uitdrukking geven aan liefde. In dat geval is sex natuurlijk (inderdaad) oneindig veel meer dan een lichamelijke functie.

Over vreemdgaan: vind je vreemdgaan een uitdrukking van liefde? Natuurlijk is vrijheid onverbrekelijk verbonden aan liefde, maar dan moet er natuurlijk wel sprake van liefde zijn.

De enige voorwaarde die aan liefde gesteld wordt, is dat het liefde IS.

Je zegt dat niemand meer lijkt te beseffen wat liefde inhoudt. Ik ben erg benieuwd naar jouw besef daarover.

Anoniem zei

@ P. Stuurman


Hoe ik liefde zie: Je gaat 100% voor elkaar, je geeft niet op bij het moeilijkheden en je blijft elkaar trouw.

Overspel is géén vorm van liefde, maar lust en begeerte. Je niet kunnen onthouden van verlangens voor een andere vrouw of man, is respectloos naar je partner en jezelf.

Waar zijn de normen en waarden als het gaat om liefde??

Als het in deze maatschappij niet zo makkelijk werd gemaakt om van relatie naar relatie te hoppen, onenightstands te hebben en vreemd te gaan zouden wij mensen ons anders gedragen.
Daarnaast geeft de media een verkeerd beeld van relaties.

Ik merk dat mensen tegenwoordig zoeken naar een perfecte relatie.. open your eyes en be honest.. Wij mensen zijn niet perfect, relaties zijn niet perfect en dat ideale plaatje die veel mensen zich voorstellen van een partner, is een illusie.

We hebben allemaal tekortkomingen en daar heb je begrip voor, daar leer je mee omgaan, dat accepteer je. Dit alles vanuit liefde.

Vaak hoor je mensen zeggen: "de liefde is weg" en nog meer van dat soort uitspraken.

Wat ik me dan af vraag hoe komt het dat de liefde weg is?

Dat komt doordat mensen denken dat het allemaal vanzelf moet gaan.

WAKE UP!

Een relatie kost tijd en energie. Als je geen moeite doet om die vlam ( de liefde) te laten wakkeren, dan dooft het vuur vanzelf.. Logisch toch.

Als je moeite doet/wil doen voor iemand/je relatie, dan kom je er samen uit.


Helaas in sommige gevallen niet.. maar heb je samen alles geprobeerd, heb je het genoeg tijd gegeven, of vlucht je weg??

Gr,

M

Olivier zei

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GBx9IDMZfIA[/youtube]

Toen ik U.G. KrishnaMurthi dit hoorde zeggen, wist ik dat hij gelijk had. Liefde is het meest misbruikte woord ter wereld.

relaties zei

Peter, hartstikke bedankt voor deze mooie beschouwing. Ik zie mezelf erg vaak terugkomen in het artikel. Dank voor de reflectie

Anoniem zei

Helemaal mee eens beste Pieter, ik heb daar een mooie vragende zin voor: Houd jij van mij omdat jij wenst dat ik van jou houd of houd ik van jou omdat ik wens dat jij van mij houd. Mvg.Jasper.

Pieter Stuurman zei

Als het werkelijk om liefde gaat Jasper: geen van beide.

Als het werkelijk om liefde gaat hou ik van jou omdat ik van jou hou. Onafhankelijk van wat jij doet. Onvoorwaardelijk dus :-)

Anoniem zei

Dat bezit waarheid Pieter, dat wijst op ware Liefde :-) Mvg.Jasper.

Anoniem zei

hoi pieter,

mooi geschreven. wat ik mij nog afvraag is hoe toon je dan onvoorwaardelijke liefde aan een persoon zonder jezelf op de 2e plaats te zetten? want dan verlies je weer liefde voor je zelf. waar ligt dan de grens. als ik het goed begrijp is onvooraardelijke liefde iets voor een ander doen zonder er zelf voordeel uit te kunnen halen of is dat onjuist ?

gr anna

Pieter Stuurman zei

Hoi Anna,

Bedankt voor je reactie.

Zoals ik in het stukje al schrijf: liefde is iets dat je voelt voor iemand. Dat kan zich uiten in iets doen voor die iemand, maar dat hoeft niet.

Waarom zou je, als je liefde voelt voor een ander, minder liefde voor jezelf voelen? Het tegendeel is waar, zoals ik ook laat zien in de tekst. Pas wanneer je liefde voor je eigen leven hebt (en dus voor jezelf) kun je van een ander houden zonder die ander verantwoordelijk te maken voor de kwaliteit van jouw leven. Onvoorwaardelijk dus.

Tom zei

In het boek 'Elf Minuten' schrijft Paolo Coelho over seks en liefde. Om over de heilige kant van seks te kunnen schrijven, moest hij eerst begrijpen waarom seks zo ontheiligd was. Het boek gaat over een jonge vrouw - die verlangt naar het grote avontuur en de grote liefde - die onder valse voorwendselen naar Genève wordt gelokt en in de prostitutie belandt.

When love incarnates:
https://www.youtube.com/watch?v=xSdXUNQg9DI

De alchemie van de liefde:
http://www.lisettethooft.nl/images2/De%20alchemie%20van%20de%20liefde%20in%20het%20kort.pdf

Harry zei

Hallo Pieter,

Dank voor je mooie tekst. Klopt het als ik de conclusie trek dat onvoorwaardelijke liefde alleen mogelijk is buiten een liefdes"relatie"?
Je schrijft zelf in je reactie op M: "Over vreemdgaan: vind je vreemdgaan een uitdrukking van liefde?" Waarom zou liefde voor een ander dan degene die je partner is geen liefde kunnen zijn? Dan heb ik het niet over lust, of een one night stand, maar een liefde die je voelt voor iemand anders dan je "vaste partner". De enige ware weg te bewandelen is dan toch om die liefde te beleven, en niet weg te stoppen of te ontkennen? Ongeacht wat dat doet met je vaste partner. Immers: "Een partner die zegt "ik hou van jou" en je vervolgens voorwaarden probeert op te leggen (en dus je vrijheid probeert te beperken), houdt toch niet van jou?
Ben benieuwd naar je reactie.

Hartelijke groet,
Harry

Pieter Stuurman zei

Hallo Harry,

Bedankt voor je reactie.

Wanneer je liefde voelt voor iemand, dan betekent dit dat je waardering hebt voor diegene, dat je er waarde aan hecht en er zorg voor wilt dragen. Anders gezegd: ze wilt graag dat het goed gaat met het onderwerp van je liefde.

Als er werkelijk sprake is van liefde voor iemand, dan staat die iemand dus centraal. Dat betekent dat je daar aandacht aan zult geven, en door het geven van die aandacht, leer je hem/haar kennen. Het zal dan geen probleem zijn om te weten wat zal bijdragen aan het welzijn van de ander, of daar afbreuk aan zal doen.

Bij onvoorwaardelijke liefde staat de beleving en het welzijn van de ander dus centraal.

Als de ander jou beperkingen oplegt, is er bij die ander (op dat moment) geen sprake van liefde (het is immers voorwaardelijkheid). Dat zegt dus iets over (het ontbreken van) liefde van die ander voor jou. Maar dat zegt niets over jouw liefde voor die ander.

Wanneer je opmerkt dat de degene van wie je houdt, het onprettig vindt als je je fysiek uiting geeft aan liefde voor een ander, wat zou je dan -vanuit liefde- doen?

Samengevat: het is je eigen verantwoordelijkheid om op liefdevolle wijze uiting te geven aan jouw liefde voor een ander. Of het nu je partner is of niet.

Unknown zei

Met alle respect: dit klinkt als iemand willen bezitten.. het klinkt ook als controle willen hebben.. liefde is vrijheid.. als je partner gevoelens krijgt voor een ander, dan is dat zo... hoe handel je dan uit onvoorwaardelijke liefde? Niet door je partner bij je te willen houden.. niet door je partner te gaan haten..

Unknown zei

Zo enorm waar..! Als jij merkt dat degene van wie je houdt, fysiek uiting geeft aan liefde voor een ander... Laat je je partner uit liefde voor elkaar en uit liefde voor jezelf los..

Auteur: Mattie Duivis zei

Hoi Pieter,

Mooi stuk en mooie reacties.
Wat ik vooral merk in de reacties, is dat seks een issue is, voor velen, inzake onvoorwaardelijkheid.
Seks ontstaat door een hormonale reactie (oerinstinctief), ofwel lustgevoelens en daaruit de sexdaad als gevolg.
Seks kan m.i. het mooie gevolg zijn van liefde (ik laat onvoorwaardelijk weg omdat dat een pleonasme is zoals je schreef). Sex kan dus met iedereen (hormonaal) vanuit lust. Commitment voor degene van wie je houdt en daardoor lust voor een ander, om seks mee te bedrijven, niet toelaten, vanuit commitment, omdat je liefde voor hem/haar voelt en zijn/haar gevoelens niet wilt kwetsen, heeft m.i. met normen waarden te maken. Als je echter geen seks meer hebt met je partner, bvb omdat deze daar geen zin meer in heeft, dan blijft de hormonale drang bestaan voor jezelf en dan zul je op dat vlak voor jezelf moeten kiezen. Als dat volgens deze partner, die jou je hormonale drang ontzegt, niet kan, dan kan het,om dat feit, dus zo zijn dat de liefde 'overgaat'.

Groetjes,
Mattie

Unknown zei

Hallo Pieter,

Mooi stuk, helder duidelijk, mijn vraag is, als je onvoorwaardelijk van iemand houdt, omdat je instaat bent door de buitenkant heen iemands ziel te 'zien', maar de buitenkant van de persoon gedraagt zich destructief, de buitenkant is een narcist (erger nog psychopaat) wat is dan wijsheid in jouw ogen? Mijn antwoord was weggaan ondanks de liefde, het contact volledig verbreken, wetend dat de liefde niet verdwijnt. Ook wetend dat jouw (mijn) onvoorwaardelijke liefde de ander niet heelt of helpt, wat een heel verdrietige ervaring is. Soms lijkt het dan, alsof het toch voorwaardelijke liefde is. Veel mensen om me heen ( het is mijn ervaring) bleven maar zeggen als jij in je kracht blijft en onvoorwaardelijk blijft, moet de relatie beter worden. Uiteindelijk voelde dat heel misleidend, want het klopte niet. Ik moest weggaan omdat ik inderdaad ook onvoorwaardelijk van mezelf hield (houd) maar de liefde is niet verdwenen, ik ken zijn ziel, heb daar nog steeds verbinding mee, en het verdriet me soms nog dat het op dit 3D niveau niet lukte. Maar dank je wel voor dit mooie stuk...

Pieter Stuurman zei

Hoi Tanny,

Dank voor je mooie en openhartige reactie.

Je hebt het juiste gedaan. De relatie verbroken, ondanks jouw liefde voor hem. Bij jou ontbrak het niet aan onvoorwaardelijke (en dus eeuwige) liefde. Bij hem wel. Bij narcisten/psychopaten ontbreekt het vermogen tot het beleven van liefde, zowel voor zichzelf als voor anderen. Jouw liefde voor hem, kan en zal dus nooit leiden tot zijn liefde voor jou. Anders gezegd: jouw liefde voor hem zal nooit verdwijnen, zijn liefde voor jou zal nooit verschijnen.

Dat kan moeilijk te verteren zijn, maar het is helaas niet anders. Deze ervaring heeft je er in ieder geval op gewezen dat jij het vermogen hebt tot onvoorwaardelijke liefde (wat iets totaal anders is dan zelfopoffering in ruil voor het in stand houden va de relatie; de liefde blijft bij jou bestaan, alleen de relatie gaat over). Jij hebt dat vermogen en dat is één van de meest waardevolle zegeningen die een mens kan krijgen.

Groet en veel geluk,

Pieter

Pedro zei

Hey Pieter,

hoe mooi geschreven, al begrijp ik de reacties ook wel. Zeker wanneer het om intimiteit gaat, want dat wordt toch nog heel vaak als exclusief gezien en beleefd. Ik kan dit zeggen omdat ik hier zelf door ben gegaan, geworsteld heb met mezelf, wetende dat Liefde gekoppeld is aan vrijheid maakt het niet gemakkelijk wanneer intimiteit ter sprake komt. Intimiteit is iets wat je alleen met je partner deelt......en die gedachte legt jezelf en de andere beperkingen op, dus voorwaarden. Dit staat in schril contrast tot onvoorwaardelijkheid en vrijheid. Maar wat ik geleerd heb hierin is juist omdat je die vrijheid ervaart, je niet per definitie intimiteit met 'iedereen' gaat delen, maar uit de beleving van vrij zijn gaat handelen....Hierdoor 'groei' je juist dichter naar elkaar 'uit vrije wil' omdat je zo graag WIL samen zijn.....en dat is volgens mij het mooiste cadeautje dat je jezelf en elkaar kan geven.

Unknown zei

De uitnemendheid van de liefde 1Korinthe 13

1Al zou ik de talen van de mensen en van de engelen spreken, maar ik had de liefde niet, dan zou ik klinkend koper of een schallende cimbaal zijn geworden.
2Matt. 7:22; Rom. 12:7En al zou ik de gave van de profetie hebben en alle geheimenissen weten en alle kennis bezitten, en al zou ik al het geloof hebben zodat ik Matt. 17:20; 21:21; Mark. 11:23; Luk. 17:6bergen zou verzetten, maar ik had de liefde niet, dan was ik niets.
3En al zou ik al mijn bezittingen uitdelen tot levensonderhoud van de armen, en al zou ik mijn lichaam overgeven om verbrand te worden, maar ik had de liefde niet, het baatte mij niets.
4Spr. 10:12; 1 Petr. 4:8De liefde is geduldig,

zij is vriendelijk,

de liefde is niet jaloers,

de liefde pronkt niet,

zij doet niet gewichtig,Lankmoedig vs. geduld: Het begrip lankmoedig is zo verouderd dat niemand meer goed weet wat het betekent. Het gevolg is dat mensen betekenissen aan het woord gaan toekennen die het feitelijk niet bezit. Het Griekse grondwoord is makrothumia. Heel letterlijk betekent het traag tot toorn. Het wordt zowel van mensen (Hand 26:3) als van God (Rom 2:4) gezegd. Iemand die deze eigenschap heeft kan dus veel dulden zonder boos te worden. Vandaar dat de HSV voor geduldig heeft gekozen.

5zij handelt niet ongepast,

zij 1 Kor. 10:24; Filipp. 2:4zoekt niet haar eigen belang,

zij wordt niet verbitterd,

zij denkt geen kwaad,
6zij verblijdt zich niet over de ongerechtigheid,

maar 2 Joh. vs. 4verheugt zich over de waarheid,
7zij bedekt alle dingen,

zij gelooft alle dingen,

zij hoopt alle dingen,

zij verdraagt alle dingen.
8De liefde vergaat nooit.

Wat dan profetieën betreft,

zij zullen tenietgedaan worden,

wat talen betreft, zij zullen ophouden,

wat kennis betreft, zij zal tenietgedaan worden.
9Want wij kennen ten dele en wij profeteren ten dele,
10maar wanneer het volmaakte zal gekomen zijn,

zal wat ten dele is, tenietgedaan worden.
11Toen ik een kind was,

sprak ik als een kind,

dacht ik als een kind,

overlegde ik als een kind,

maar nu ik een man geworden ben,

heb ik het kinderlijke tenietgedaan.
122 Kor. 3:18Nu immers kijken wij door middel van een spiegel in een raadsel,

maar dan zullen wij zien van aangezicht tot aangezicht.

Nu ken ik ten dele,

maar dan zal ik kennen,

zoals ik zelf gekend ben.
13En nu blijven geloof, hoop en liefde, deze drie,

maar de meeste van deze is de liefde.

Brenda greg zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Unknown zei

Toen ik Dr. DODO vond, had ik dringend behoefte om mijn ex-geliefde terug te brengen. Hij verliet me voor een andere vrouw. Het ging zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me na 3 jaar gewoon gedumpt zonder uitleg. Ik nam contact op met Dr.DODO via de zijne en hij vertelde me wat ik moet doen voordat hij me kan helpen en ik deed wat hij zei, nadat ik had gegeven wat hij wilde, sprak hij een liefdesbetovering uit om ons te helpen weer bij elkaar te komen. Kort nadat hij zijn spreuk had uitgesproken, begon mijn vriend me opnieuw te sms'en en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me zojuist had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. We trokken bij elkaar in en hij stond meer voor mij open dan voorheen en toen begon hij meer tijd met mij door te brengen dan voorheen. Sinds Dr. DODO me heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en dichter bij me dan voorheen. Ik beveel Dr. DODO ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. op via whatsapp, +17068714571, e-mail: drdodotemple@gmail.com

Anonymous zei

Hallo mijn respectabele toeschouwer. Ik schrijf dit artikel om de wereld te vertellen hoe Dr. Wale mijn ex-vriend bij mij heeft gebracht. Dit is de reden waarom ik besloot om deze geweldige spell-speler genaamd Dr. Wale te bedanken, omdat met zijn hulp mijn leven duurder is geworden en ik ben blij te kunnen zeggen dat hij zijn vriend promoot die de afgelopen 3 jaar van mij gescheiden is geweest. jaren. sinds hij bij mij terugkwam en smeekte om mijn aanvaarding, was dit een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met Dr. Wale, was ik degene die mijn ex-vriend vroeg om bij mij terug te komen, maar met de hulp van Dr. Wale , we hebben de relatie hersteld. Ook kun je alleen een betere relatie hebben als je gecontacteerd wordt: drwalespellhome@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer 2349015141346

Anonymous zei

Ik was te nieuwsgierig om te weten of liefdesbetovering echt werkt of zelfs echt is vanwege de talloze bemoedigende recensies over Dr. Wale. Ik wilde hulp om mijn man terug te krijgen, maar ik was tegelijkertijd ook bang omdat het mijn eerste keer was. Maar alle angsten om me heen verdwenen onmiddellijk. Dr. Wale begon de betovering. Mijn verzoek aan dr. Wale was: “de afgelopen 4 maanden veranderde mijn man in een monster, we hebben gevochten en hij begon excuses te vinden om niet naar huis te komen of zelfs in het weekend te bezoeken, voordat hij eindelijk uit mijn leven verdween. Ik kwam er weken na zijn verdwijning achter dat ik zwanger ben van zijn kind ”. Mijn zwangerschap bezorgde me geleidelijk stress en ik wilde dat mijn man naar huis kwam en voor me zou zorgen en ook trouw zou zijn. Mijn man was een liefdevolle, goede en verantwoordelijke man voordat hij zijn baan verloor. Ik was wanhopig en tegelijkertijd bang om hem kwaad te doen totdat Dr. Wale hem uiteindelijk terugbracht, zoals beloofd. Het was als een magie voor mijn ogen. Het was een geweldige ervaring en bewijs dat Dr. Wale en zijn e-mail: drwalespellhome@gmail.com of WhatsApp +2349015141346

Anonymous zei

WHATSAPP / VIBER +2349015141346 OF drwalespellhome@gmail.com

EFFECTIEVE DRINGEND LIEFDE SPEL OM UW EX SNEL TE ONTVANGEN EN UW HUWELIJK TE REDDEN! Het spijt me dat ik dit op het net heb gezet, maar het moet. Ik zal DR WALE voor altijd dank verschuldigd zijn voor het herstellen van mijn gebroken huwelijk nadat mijn man me zes maanden had verlaten voor een andere vrouw. Ik geloofde nooit in soorten totdat mijn vriend me voorstelde aan DR WALE. In het begin was ik sceptisch over hem omdat ik veel hoorde over een valse genre-launcher, maar ik zette mijn twijfels achter me omdat ik wanhopig op zoek was naar mijn man terug en ik deed wat hij me had gevraagd te doen. Nu is mijn man terug, slechts 48 uur nadat hij contact met hem heeft opgenomen. Ik leef weer gelukkig met mijn man na 6 maanden van gebroken huwelijk en ik zal niet rusten voordat hij bekend is bij de wereld. Het is ook gespecialiseerd in loterijen, promotiesoorten, E.T.C. Maak nu contact met DR Wale, zijn e-mail: drwalespellhome@gmail.com of WhatsApp / Viber: +2349015141346

Anonymous zei

Ik ben hier om mijn geweldige ervaring te delen met de grootste spreukmaker genaamd DR WALE. MIJN man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden die ertoe leidde dat hij voor een scheiding instond, huilde ik en werd ik er ziek van. Dus toen ik op een dag online naar liefdesquotes zocht, zag ik mensen praten over DR WALE en zijn geweldige werk. mensen met dezelfde soortgelijke zaak hebben ook de mijne krijgen hem ook priase en dank. Ze lieten zijn contactgegevens achter, zo nam ik contact met hem op en vertelde ik hem al mijn probleem. Hij zei toen dat ik me geen zorgen moest maken dat hij na 48 uur de scheiding zou annuleren. Hij vertelde me dingen die ik moest doen en nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing voor 48 uur kwam mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren, nogmaals bedankt DR WALE je bent inderdaad een zegen voor mij hij kan u ook helpen contact op te nemen
WhatsApp / Viber +: 2349015141346 OF
drwalespellhome@gmail.com

Unknown zei

Ik verloor mijn man aan een andere vrouw na 4 jaar huwelijk. We hadden een mooi huwelijk, maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. Hij woont in de buurt van zijn werk en weigerde met mij te praten of naar huis te komen. Ik was zo kapot van en vond het moeilijk om ermee om te gaan. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag door het internet aan het browsen was, kwam ik een opmerking van Amber Luke tegen die suggereerde dat Dr. Ilekhojie haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen, verbroken relaties te herstellen, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij deed een spreuk voor me. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde hij het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Ik en mijn familie leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Ilekhojie. Als je hulp nodig hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen. Zijn e-mail gethelp05@gmail.com En bereik hem ook op WhatsApp / Viber-nummer: +2348147400259

Anonymous zei

Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? DR WALE is de juiste man voor de klus, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en geaccepteerd door de goden als hun spreekbuis op aarde, DR WALE help me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 14 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van DR WALE is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met DR WALE, de spreukgever als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. WhatsApp / Viber: +2349015141346 of e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous zei

Bent u een vrouw die op zoek is naar de vrucht van de baarmoeder, u wilt de stemmen van kinderen in uw huis horen, maar u bent niet zwanger geworden, maak u geen zorgen meer want Dr. Ajayi zal u helpen om zelf een baby te krijgen, ik stond voor soortgelijke situatie wanneer een man getuigt hoe de grote spreukenmaker Dr. Ajayi hem hielp om zijn geliefde vrouw terug te krijgen na 9 maanden van scheiding, ik reikte naar Dr. Ajayi legde mijn toestand uit, hij zei me niet meer te huilen en maakte een kruidendrank voor mij die ik nam en in drie maanden tijd was ik zwanger van tweelingjongens, ik ben nu een trotse moeder. neem contact op met Dr Ajayi, de spreukgever voor elke levenssituatie, hij is een goede man. Viber of WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

Thomas Kraene zei

HOE IK MIJN EX-VROUW TERUG KREEG MET DE HULP VAN DR ODION ... Hallo allemaal, mijn naam is Thomas Kraene, na 15 jaar huwelijk leefden ik en mijn vrouw gelukkig samen, we hielden zoveel van elkaar en ik hield van mijn familie, ze waren mijn topprioriteit, totdat ik en mijn vrouw op een ochtend een kleine ruzie hadden waarvan ik weet dat elk stel dat wel heeft, want er zijn geen perfecte stellen in deze wereld na de ruzie dat ik naar mijn werk ging toen ik thuiskwam. Ik vond mijn vrouw en onze kinderen ze pakte ook haar koffers en die van de kinderen en vertrok ik probeerde haar te bellen maar ik kon haar niet bereiken ik ging naar het huis van haar vriend maar ze konden me niet vertellen waar ze haar konden vinden, dat was ik gefrustreerd ik wist niet wat ik moest doen Ik begon elke dag en nacht alcohol te drinken Ik stopte met werken het was moeilijk voor mij omdat zij en mijn kinderen alles voor me betekenen, het was alsof een deel van mijn lichaam me verliet, ik kon het niet ' t functioneren goed, op een dag was ik aan het surfen op internet toen ik een getuigenis zag van iemand die van een man getuigde belde dr. ODION en hoe hij zijn vrouw binnen 3 dagen terugbracht, ik heb er niet twee keer over nagedacht. Ik heb hem een ​​bericht gestuurd en hem alles verteld wat er tussen mij en mijn vrouw is gebeurd en hij zei dat hij mijn probleem heel gemakkelijk voor hem oploste hij vertelde me ook dat ik hem moest vertrouwen dat mijn vrouw terug zou komen en ik vertelde hem dat ik hem vertrouw en hij vroeg om wat informatie die ik hem gaf, 3 dagen later kwam mijn vrouw terug naar huis met de kinderen ik was zo verrast om haar te zien dat het zo was als een droom voor mij begon ze te huilen en verontschuldigde zich bij mij. Ik zei haar dat het goed is. Ik vergeef haar dat ik blij ben dat ze terug is. We leven nu gelukkig samen. Als je diepbedroefd bent omdat je vrouw of echtgenoot je heeft verlaten, neem dan voor elke vorm van doodspreuk, beschermingsbetovering en ook om rechtszaken op te lossen contact op met deze krachtige spreukmaker genaamd Dr. ODION, neem dan contact met hem op via zijn e-mail; (drodion60@yandex.com) of je kunt hem ook whatsApp op +2349060503921.

Thomas Kraene zei

HOE IK MIJN EX-VROUW TERUG KREEG MET DE HULP VAN DR ODION ... Hallo allemaal, mijn naam is Thomas Kraene, na 15 jaar huwelijk leefden ik en mijn vrouw gelukkig samen, we hielden zoveel van elkaar en ik hield van mijn familie, ze waren mijn topprioriteit, totdat ik en mijn vrouw op een ochtend een kleine ruzie hadden waarvan ik weet dat elk stel dat wel heeft, want er zijn geen perfecte stellen in deze wereld na de ruzie dat ik naar mijn werk ging toen ik thuiskwam. Ik vond mijn vrouw en onze kinderen ze pakte ook haar koffers en die van de kinderen en vertrok ik probeerde haar te bellen maar ik kon haar niet bereiken ik ging naar het huis van haar vriend maar ze konden me niet vertellen waar ze haar konden vinden, dat was ik gefrustreerd ik wist niet wat ik moest doen Ik begon elke dag en nacht alcohol te drinken Ik stopte met werken het was moeilijk voor mij omdat zij en mijn kinderen alles voor me betekenen, het was alsof een deel van mijn lichaam me verliet, ik kon het niet ' t functioneren goed, op een dag was ik aan het surfen op internet toen ik een getuigenis zag van iemand die van een man getuigde belde dr. ODION en hoe hij zijn vrouw binnen 3 dagen terugbracht, ik heb er niet twee keer over nagedacht. Ik heb hem een ​​bericht gestuurd en hem alles verteld wat er tussen mij en mijn vrouw is gebeurd en hij zei dat hij mijn probleem heel gemakkelijk voor hem oploste hij vertelde me ook dat ik hem moest vertrouwen dat mijn vrouw terug zou komen en ik vertelde hem dat ik hem vertrouw en hij vroeg om wat informatie die ik hem gaf, 3 dagen later kwam mijn vrouw terug naar huis met de kinderen ik was zo verrast om haar te zien dat het zo was als een droom voor mij begon ze te huilen en verontschuldigde zich bij mij. Ik zei haar dat het goed is. Ik vergeef haar dat ik blij ben dat ze terug is. We leven nu gelukkig samen. Als je diepbedroefd bent omdat je vrouw of echtgenoot je heeft verlaten, neem dan voor elke vorm van doodspreuk, beschermingsbetovering en ook om rechtszaken op te lossen contact op met deze krachtige spreukmaker genaamd Dr. ODION, neem dan contact met hem op via zijn e-mail; (drodion60@yandex.com) of je kunt hem ook whatsApp op +2349060503921.

Solution zei

Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Regards
THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
Call/Text: +1 (985)465-8370
Motto: We offer the fastest and reliable services

tamarahoff55 zei

Lord Bubuza is een genie, hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk. Mijn vriend was beledigend en bedrieg, ik hou zo veel van hem en wilde hem niet kwijtraken aan een ander, dus begon ik online hulp te zoeken toen ik getuigenissen tegenkwam van mensen die Lord Bubuza bedankten voor zijn hulp, dus ik neem contact met hem op via WhatsApp:( +1 505 569 0396 ), ik vertelde hem het probleem met mijn relatie. Ik deed precies wat hij me had opgedragen en alles over het bedriegen en beledigend gedrag van mijn vriend veranderde ten goede, hij is nu zo lief en zorgzaam. Ik ben zo trots op Lord Bubuza. Heeft u een probleem met uw relatie? Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp:::: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Angel Verhoeve zei

Als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je geliefde de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

stephanie zei

Het is duidelijk dat sommige patiënten met FIBROIDDE INFECTIE verslaafd zijn geraakt aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen om de infectie te helpen onderdrukken en niet om te genezen. Ik heb het virus sinds 2017 totdat ik werd geïntroduceerd door een blogger die ook haar verhaal online vertelde over hoe ze was genezen van fibroïde-infectie na het gebruik van Dr.ALOMIO kruidengeneeskunde. Dit is nu een jaar en een aantal maanden geleden dat ik ben genezen van vleesboom. Alle dank aan God voor het gebruik van deze grote kruidkundige om mij te genezen. Ik heb beloofd goed te blijven vertellen over Dr.ALOMIO. Deel alstublieft uw problemen met hem en vergeet niet hem te vertellen dat ik u naar Hem heb verwezen. Bedankt. Schrijf hem op e-mail (alomio@yandex.com) of WhatsApp hem op +2348069209149. Hij behandelt Alzheimer virus, Copd, kanker HIV Herpes Genitale wratten ALS BV UTI Virginale infectie Genitale wrat HPV Hepatitis A/B Veel succes

Amanda Douthitt zei

Ik wil Lord Bubuza erkennen omdat hij me heeft geholpen, hij heeft mijn leven mooi gemaakt door zijn spreuk te gebruiken om te voorkomen dat mijn vriend vals speelt. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en heeft geen respect meer voor me. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Anonymous zei

Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza ( WhatsApp: +1 505 569 0396 ) kan je ook helpen... Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

WhatsApp: +1 505 569 0396
e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

annonymous zei

Ik wil dat iedereen weet hoe dankbaar ik ben na het herstellen van mijn huwelijk met de hulp van een caster genaamd Dr. Ayo. problemen en hij sprak een liefdesspreuk uit die mijn man bij me terugbracht nadat hij vreemdging en wilde scheiden, naar mijn grootste gok kwam mijn man met veel liefde, dit is het beste wat me is overkomen en nu leven we heel gelukkig . Dr. Ayo is hier om uw relatieproblemen te beantwoorden. hem bereiken op het mobiele nummer, je kunt hem ook toevoegen op WhatsApp +2347055691377 of e-mail: drayo47373@gmail.com

Anne Tristan zei

Het is vandaag precies 5 jaar dat heer Bubuza me heeft geholpen mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug, deze man is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com ....

Tanya Douglas zei

Heb je gehoord van Lord Bubuza? hij is een god op aarde. Hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een echtscheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op voor hulp en hij antwoordde en beloof me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn spreuk. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

William Kruger zei

Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

Deborah Goslings zei

Ik had nooit gedacht dat ik miljonair zou worden door een loterij te winnen, maar Lord Bubuza heeft het voor mij mogelijk gemaakt. Deze man is een God op aarde, ik heb jaren in de loterij gespeeld zonder te winnen, dus ik sprak met mijn vriend die massaal won en hij vertelde hoe heer Bubuza hem het winnende nummer gaf. Ik heb via WhatsApp contact opgenomen met Lord Bubuza: +1 984 240 7211 om hulp te zoeken. Hij zei dat er een spreuk zal worden uitgesproken en dat mijn winnende lotnummer zal worden onthuld. Ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken, heer Bubuza gaf me wat cijfers en vertelde me wanneer en waar ik de loterij moest spelen die ik deed en zie, ik won $ 562.600.000 miljoen US dollar. Ik ben vandaag een miljonair met de hulp van de heer Bubuza-spreuk en het winnende nummer. Laten we armoede uitroeien, ik zal voor altijd over u getuigen, heer Bubuza, omdat u mij miljonair heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp om een loterij te winnen via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

Piet Roosen zei

Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

Unknown zei

Uitstekende en geweldige service om je ex terug te krijgen. Voor wie het aangaat, mijn naam is Lana Johannes en ik waardeerde echt hoe The Great DR ISIKOLO zijn intuïtieve begeleiding en vaardigheden als levenscoach en zijn empathie gebruikte om mijn soulmate bij mij terug te brengen. Voor 100% van echte helderzienden, adviseur om je ex terug te brengen en al je algemene problemen of aandoeningen op te lossen. mijn partner verliet me vanwege eindeloze gevechten en ruzies en ik was er maandenlang kapot van en kreeg mijn geluk terug toen ik contact met hem opnam. De enige echte DR ISIKOLO The Great is de enige die u kan helpen. Hij heeft mijn probleem voor mij opgelost. Hij bracht mijn ex terug binnen 48 uur consult. Neem contact op met de grote Dr. Isikolo-e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen/Viberen op +2348133261196.

Unknown zei

Mijn naam is Bernada Gaspar. Uit respect voor DR ISIKOLO en uw spreuken moet ik deze getuigenis aan iedereen bekendmaken. Ik ben bij andere spellcasters geweest zonder enig resultaat te zien, het enige wat ze wilden was achter mijn geld aan. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere betoveraars om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Isikolo. Nadat de liefdesspreuk was gedaan, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem in minder dan 48 uur. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is terug met vol liefde. Het was als een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest geven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ben blij, je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gezonden. En nu ben ik weer een blije vrouw. Heel erg bedankt dokter Isikolo. Aan iedereen die op zoek is naar een echte spellcaster, neem contact op met Dr.Isikolo e-mail via: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

Unknown zei

Mijn naam is Enora Lucas en ik ben zo blij om deze fantastische getuigenis van mij te delen. Mijn leven is in 48 uur volledig veranderd. Ik zie mezelf in de spiegel glimlachen. Ik heb voor het eerst in tijden vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn vriend terug in mijn leven met de hulp van Dr Isikolo. Hij zei 48 uur nadat de spreuk was gemaakt sorry. Hij zei dat hij besefte dat hij nooit echt uit elkaar wilde gaan. Hij kon de emotionele bagage die ik de hele tijd bij me droeg niet aan. Hij zei dat hij dacht dat hij de negatieve invloed op mijn leven was en dat het het beste was om te vertrekken. Hij zei dat het moeilijk was dat ik de hele tijd over het verleden bleef praten. We hebben elkaar allebei vergeven. Ik ben erg blij om contact met u op te nemen en dit alles te laten gebeuren. Iedereen met een relatieprobleem kan contact opnemen met Dr. Isikolo via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

Unknown zei

Mijn naam is Monalisa Landeka. Uit de overvloed van vreugde spreekt mijn hart lovend over DR ISIKOLO. Hij kwam me te hulp toen mijn leven maandenlang verwoest was. Mijn minnaar verliet me voor een andere dame en ik wist niet dat hij hersendood was en hypnotiserend. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te laten keren naar mij, maar het mocht allemaal niet baten. Hij verliet de stad met de dame en ik heb nooit meer van hem gehoord of hem zelfs maar weer gezien. ik ging online op zoek naar hulp toen ik las hoe DR ISIKOLO andere vrouwen hielp die dezelfde problemen hadden. ik nam contact met hem op en hij vertelde me alles wat er moest gebeuren en ik voldeed. Zoals hij beloofde, werd de liefde en het geluk die ik met mijn partner deelde hersteld en werd hij gereinigd van de duistere charme die ze op hem hadden geplaatst en keerde hij na 48 uur terug naar mij. DR ISIKOLO is eerlijk in het helpen van mensen en hij kan u helpen als u vandaag besluit contact met hem op te nemen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

Laura Rayan zei

Het zal u verbazen te weten dat alles wat zoveel mensen hebben getuigd over DR ISIKOLO niets anders is dan de waarheid. Mijn man verliet mij en mijn kinderen omdat we zoveel ruzies en ruzies hadden. Zijn mensen waren ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus ik moest contact opnemen met DR ISIKOLO, die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en het geluk te herstellen die we ooit deelden. Hij keerde na 48 uur terug naar ons huis, precies zoals DR ISIKOLO me verzekerde. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. neem contact met hem op e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +234-8133261196.

Unknown zei

Ja, het is waar dat DR ISIKOLO overal de beste spreukgebruiker is. Mijn naam is Marie Lyons en ik was een klant voor DR ISIKOLO en ik moet je zeggen dat hij een echte spellcaster is. Toen ik contact opnam met deze spreukgieter, had mijn vriend me maandenlang verlaten en ik heb hem altijd bij me terug willen hebben. Ik ontmoette DR ISIKOLO om me ongeveer een maand geleden te helpen en ik heb opnieuw contact gemaakt met mijn vriend. Toen mijn ex-vriend me verliet, was het beroering voor mij dat ik mijn oudere zus op een bepaalde ochtend voor niets sloeg. Ik nam ook contact op met DR ISIKOLO via een getuigenis en hij zei me mezelf te kalmeren dat wat het probleem ook is, hij gezond is en klaar om iedereen te helpen die naar hem toe komt. Net na 2 dagen belde mijn ex me op en wilde afspreken. Ik stemde toe en trof voorbereidingen om hem te ontmoeten en hij vertelde me hoe hij zich schuldig had gevoeld voor wat hij deed en hij wilde me terug. Ik prees DR ISIKOLO voor zijn geweldige handwerk en ik zal hem aanbevelen aan iedereen die een spreukgebruiker nodig heeft. Neem contact met hem op om je te helpen en snel op zijn e-mail E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

Unknown zei

Ik heb nooit geweten dat er een grote mogelijkheid voor mij was om mijn man terug te krijgen tot ik DR ISIKOLO ontmoette. het was heel zwaar voor me toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet terugkrijgen. Zijn vrienden en familie deden er alles aan om ons te herenigen, maar het mislukte. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van een ander houden. Dus ik moest hulp zoeken bij DR ISIKOLO, die me het voorrecht gaf om ervoor te zorgen dat mijn hartenwensen werden vervuld. Hij heeft ons herenigd en de liefde en het geluk waren hersteld en we zijn weer geweldig samen. Zijn woorden zijn voor hem bindend en hij faalt nooit wanneer hij iemand belooft 48 uur het resultaat te krijgen, wat me verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +234-8133261196.

Unknown zei

Toen alle hoop verloren was om mijn relatie tussen mij en mijn vriend weer te laten werken, kwam DR ISIKOLO alles repareren en hij zal de rest van mijn leven door mij gewaardeerd blijven. Te vaak ging ik door een emotioneel trauma vanwege de eindeloze problemen die ik had met mijn man en het leidde tot onze breuk en ik zocht hulp en ontdekte DR ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij vertelde me de procedure en drong er bij me op aan te voldoen, wat ik graag deed en hij vertraagde het proces van het geven van een oplossing voor mijn problemen niet en ik kreeg het resultaat in slechts 2 dagen zoals hij me verzekerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken, want hij is te goed in het helpen van mensen. Sms hem nu via WhatsApp: +234-8133261196 of zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown zei

DR ISIKOLO is niemand te vergelijken met betrekking tot het hebben van oplossingen voor uw relatie of huwelijksproblemen. Mijn naam is Claudia Dirk. Ik worstel al heel lang met een depressie en het is het gevolg van een liefdesverdriet toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik heb nooit geweten dat hij de beslissing nam om bij mij weg te gaan totdat er maanden verstreken en ik hem niet kon bereiken. Ik moest contact opnemen met DR ISIKOLO toen ik over hem hoorde. Hij vertelde me alles wat er moest gebeuren om de liefde en verbindingen tussen mij en mijn man te herstellen, wat hij deed. Het resultaat begon zich na 48 uur te manifesteren, zoals hij beloofde. Dit klinkt misschien raar, maar het is 100% waar dat hij niemand in de steek laat. Maak je geen zorgen meer en neem nu contact met hem op. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp +2348133261196.

Unknown zei

Mijn naam is Giovanni Jahem. Ik heb moeilijke tijden doorgemaakt met verschillende mannen die ware liefde en oprechte acceptatie vonden, totdat ik mijn man ontmoette die in mijn leven kwam en van me hield zonder woorden kunnen verklaren. We woonden 2 jaar samen en waren gelukkig totdat er te veel ruzies ontstonden en we onze wegen splitsten. Ik dacht dat ik verder kon, maar ik realiseerde me dat ik heel erg verliefd op hem was en voor altijd bij hem nodig had. Ik had geen andere keuze dan hulp te zoeken, wat me ertoe bracht contact op te nemen met Dr. Isikolo, wetende hoe hij anderen heeft kunnen helpen. Hij schonk me zijn aandacht en deed zijn best om ons weer met elkaar te verzoenen en binnen 48 uur manifesteerde het resultaat zich en hij kwam bij me terug en we maakten het weer goed. Nu is de liefde en het geluk teruggekeerd en alles wat ik kan zeggen is dat ik Dr. Isikolo echt waardeer omdat hij onbaatzuchtig is geweest in het helpen van mij en anderen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

Unknown zei

Ik ben Anna Hoblakova. DR ISIKOLO met zijn grote krachten herstelde mijn huis en het geluk dat ik deelde met mijn man en het is inderdaad iets waar ik eeuwig dankbaar voor ben. Het gebeurde dat ik bijna een jaar hulpeloos en neerslachtig was toen mijn man me verliet vanwege huwelijksproblemen die we tegenkwamen. Ik deed alles wat ik kon om mijn huwelijk te redden en niets werkte totdat DR ISIKOLO me te hulp kwam. Hij hielp me en de liefde en het geluk die ik met mijn man deelde, werd hersteld en nog verbazingwekkender. Ik weet dat het raar klinkt als hij echt iemand kan helpen, maar hij zal je 100% gegarandeerd niet teleurstellen als hij je verzekert van de gewenste resultaten na 48 uur. Hij kan u ook helpen als u bereid bent hem daartoe de kans te geven. e-mail hem nu via: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem op WhatsApp hem op +2348133261196

Unknown zei

Ik vond een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo'n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/call/viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

Unknown zei

HET VOELT GEWELDIG OM GEWELDIG TE PRATEN OVER DR ISIKOLO. Ik ben Elena Pieter. Ik had een prachtige verbintenis met mijn man en we deelden geluk, warmte en ware liefde. We woonden 12 jaar samen en kregen twee kinderen. een paar maanden geleden begonnen we eindeloze problemen en constante ruzies te krijgen. Het huis was gevuld met ongeluk en mijn kinderen huilden altijd en zagen ons de hele tijd vechten. Hij ging uiteindelijk weg en sneed alle middelen voor ons af om met hem te communiceren. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te krijgen vanwege hoeveel ik van hem hield, maar het mocht niet baten. DR ISIKOLO kwam me te hulp toen ik contact met hem opnam en hij onthulde me dat een vrouw achter de problemen zat die we hadden, omdat hij mijn man in bedwang hield met duistere magische spreuken om hem van mij en mijn kinderen af ​​te pakken. en beloofde me te helpen, wat hij deed toen ik me aan de procedures van zijn werk hield. Mijn man werd gereinigd en gezuiverd van de charme en herwon zichzelf en keerde terug naar huis naar ons en we verzonnen dingen. We leven weer gelukkig samen. DR ISIKOLO kan u ook helpen. neem gewoon contact met hem op via WhatsApp +234-8133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown zei

Ik heb mijn ex-partner terug met de hulp van Dr Isikolo
Deze getuigenis is een waargebeurd verhaal en mijn naam is Monika Simun. Ik kwam in contact met DR ISIKOLO door een getuigenis over hem geschreven en ik ben ook veel getuigenissen tegengekomen over hoe hij anderen heeft geholpen met hun leven. Teruggaan met een ex is een van de meest innerlijke gevoelens die veel mensen graag zouden ervaren, vooral omdat die herinneringen met onze ex ons altijd vertroebelen als iemand anders een aantal van die dingen doet die onze ex vroeger deed. Ik was bijna 6 jaar een alleenstaande ouder en hoewel mijn ex-man ver weg was van mijn kinderen, zou ik nog steeds willen dat hij op een dag bij mij terug zou komen. Deze betoveringsdokter die ik tegenkwam, bekend als DR ISIKOLO, heeft me geholpen met mijn wensen en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik terug ben bij mijn ex-man. het resultaat manifesteerde zich 48 uur toen hij me verzekerde en de liefde en verbinding die we deelden, werd verbazingwekkend hersteld. Als je met succes terug wilt naar je ex, neem dan contact op met deze geweldige spreukgebruiker via zijn WhatsApp/Viber: +2348133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown zei

Bedankt Dr. Joe voor alles wat je doet om mensen met liefde en huwelijksproblemen te helpen.
Mijn man verliet me en ik was er kapot van en wist niet wat ik moest doen. Ik was gewoon oprecht met mijn bedoeling en zorgde ervoor dat we over onze misverstanden en andere emotionele problemen praatten, zodat het kon worden opgelost en we de zaken konden verbeteren. Mijn man werd koud tegen me en probeerde verschillende keren tegen me te vechten totdat hij wegging. Ik heb contact opgenomen met zijn familieleden om me te helpen ervoor te zorgen dat hij terugkomt, maar het heeft nooit een goed resultaat opgeleverd. Dus moest ik Dr. Joe raadplegen die me hielp om met mijn man te verzoenen en we kwamen binnen 2 dagen weer bij elkaar. De liefde en het geluk dat we deelden werd verbazingwekkender en alles wat ik nu zie is een betere man en ik ben gelukkig en voldaan. Dr. Joe is een eerlijke man die er echt voor zorgt dat problemen worden opgelost en beide partners weer gelukkig zijn samen. Neem nu contact met hem op via e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com of zijn WhatsApp +1-330-694-6798

Unknown zei

Toen alle hoop verloren was om mijn relatie tussen mij en mijn vriend weer te laten werken, kwam DR ISIKOLO en repareerde alles en hij zal de rest van mijn leven door mij gewaardeerd blijven. Te vaak ging ik door een emotioneel trauma vanwege de eindeloze problemen die ik had met mijn man en het leidde tot onze breuk en ik zocht hulp en ontdekte DR ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij vertelde me de procedures en drong er bij me op aan te voldoen, wat ik graag deed en hij vertraagde het proces van het geven van oplossingen voor mijn problemen niet en ik kreeg het resultaat in slechts 2 dagen, zoals hij me verzekerde. Zoek niet ergens anders hulp omdat hij te goed is in het helpen van mensen. Sms hem nu via WhatsApp: +234-8133261196 of zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

anonymous zei

Grote kansen om je man terug te krijgen naar jou en je kinderen met de hulp van DR ISIKOLO.
Ik ben Angelina Abbe uit Nederland. Mijn man heeft mij en onze 2 kinderen ongeveer 10 maanden verlaten. Ik heb veel pijn meegemaakt. Ik heb alles geprobeerd om hem terug te laten keren naar mij en de kinderen, maar niets lukte. Het was echt een stressvolle periode voor mij omdat ik nooit door het liefdesverdriet wilde gaan. ik kreeg te horen dat er contact moest worden opgenomen met een liefdesdokter om me te helpen wat ik deed ik had het geluk om DR ISIKOLO Contact te krijgen die me kon helpen, ik nam contact met hem op en legde hem alles uit en voldeed aan zijn procedures en hij deed de liefdesreünie-spreuk die mijn man in 2 dagen bij mij en zijn kinderen terugbracht. heel erg bedankt DR ISIKOLO. Ik waardeer echt wat je voor me hebt gedaan. Hier is zijn contactpersoon als je dat nodig hebt door je relatieproblemen op te lossen: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen/Viber op +2348133261196

Unknown zei

Mijn man van acht jaar heeft me verlaten. Ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief dat ik door alle stress in het ziekenhuis belandde. Op een dag was ik online aan het zoeken naar hulp omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat hij naar huis terugkeert. Ik vond zoveel getuigenissen over Dr. Ilekhojie dat hij zoveel relatieproblemen oploste... Ik was genoodzaakt hem te bellen en hem alles uit te leggen omdat ik veel goede verhalen over hem zag. Hij vertelde me dat mijn man over een paar dagen terug zal komen nadat hij me heeft geholpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed wat hij opdroeg en gaf alles wat hij vroeg en in precies 3 dagen keerde mijn man uit eigen beweging naar huis en vroeg om zich te verzoenen. Ik ben zo blij dat Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Als je hulp wilt bij je huwelijk, praat dan met Dr Ilekhojie. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp/Viber +2348147400259

Unknown zei

Ik ben Anna Valentina. DR ISIKOLO met zijn grote krachten herstelde mijn huis en het geluk dat ik deelde met mijn man en het is inderdaad iets waar ik eeuwig dankbaar voor ben. Het gebeurde dat ik bijna een jaar hulpeloos en neerslachtig was toen mijn man me verliet vanwege huwelijksproblemen die we tegenkwamen. Ik deed alles wat ik kon om mijn huwelijk te redden en niets werkte totdat DR ISIKOLO me te hulp kwam. Hij heeft me geholpen en de liefde en het geluk die ik met mijn man deelde, werd hersteld en nog verbazingwekkender. Ik weet dat het raar klinkt als hij echt iemand kan helpen, maar hij zal je 100% gegarandeerd niet teleurstellen als hij je verzekert van de gewenste resultaten na 48 uur. Hij kan u ook helpen als u bereid bent hem daartoe de kans te geven. e-mail hem nu via: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem op WhatsApp hem op +2348133261196

Anonymous zei

Ik wil gewoon dat de hele wereld weet over deze spreukgebruiker die ik enige tijd geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor mij heeft gedaan. mijn man verliet me 4 jaar geleden met mijn kinderen Ik was op internet aan het surfen toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette, ik besloot het te proberen en mijn man is nu terug en we zijn weer blij ik kan niet alles zetten waarmee hij me heeft geholpen schriftelijk, alles wat ik kan zeggen is heel erg bedankt, ik ben erg blij en hij verzekerde me dat hij veel magie doet, waaronder

Liefdesspreuk
Kracht spreuk
Successpreuk
Het lot van de zwangerschap
Spell van het huwelijk
spreuk voor een goed betaalde baan
Beschermingsspreuk
spreuk om een ​​rechtszaak te winnen
succes spreuk enz.

Als je de hulp van de spreukgieter Dr. Ajayi nodig hebt, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op WhatsApp +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn.

Unknown zei

Omdat ik een aantal jaren een slecht huwelijk heb gehad door de gedachte eraan, verlies ik ook mijn baan, ik huilde dag en nacht en werd bijna gek. Maar nu ben ik weer op de been, allemaal dankzij DR WALE die mijn geluk heeft hersteld. Nadat ik had gelezen over alle goede dingen die DR WALE voor mensen heeft gedaan, nam ik snel contact met hem op en vertelde hem wat ik doormaak. Mijn man sloeg me toen altijd zonder reden in elkaar, hij pikt altijd aanstoot aan alles wat ik doe. Nadat hij DR WALE dit alles had verteld, deed hij een Voodoo-spreuk voor mij en ontdekte dat mijn man iemand anders zag buiten ons huwelijk, daarom kwam hij thuis en zocht naar fouten. Maar allemaal dankzij DR WALE dat hij nu alles weer normaal heeft hersteld. mijn man heeft mij om vergeving gevraagd en mijn baas op mijn werkplek heeft me gevraagd om weer aan het werk te komen. Ik raad DR WALE ook aan aan iedereen die hulp nodig heeft. WhatsApp/Viber: +2347054019402 OF E-Mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous zei

Mijn leven werd verwoest toen mijn man me wegstuurde, na elf jaar dat we samen waren. Ik was verloren en hulpeloos nadat ik zoveel manieren had geprobeerd om mijn man terug te krijgen. Op een dag op het werk was ik afgeleid, niet wetende dat mijn baas me belde, dus hij ging zitten en vroeg me de reden van mijn afleiding, vertelde ik hem, en hij glimlachte en zei dat het geen probleem was. Ik heb nooit begrepen wat hij ermee bedoelde, het was geen probleem om mijn man terug te krijgen, hij zei dat hij een spreuk gebruikte om zijn vrouw terug te krijgen toen ze hem verliet voor een andere man, en nu zijn ze samen tot op heden en aanvankelijk was ik geschokt toen ik iets hoorde van mijn baas. Hij gaf me een WhatsApp-nummer van DR WALE, wat hem hielp zijn vrouw terug te krijgen, dit deed me denken wat opluchting in me te hebben, net toen ik thuiskwam, nam ik contact op met DR WALE en hij vroeg om mijn informatie en ook mijn eigen man. Ik stuurde hem de details, ik betaalde ook voor alle materialen waarvoor hij me vroeg te betalen. na enkele weken is verstreken. op deze goede dag belde mijn moeder me op en vertelde me dat mijn man smeekte dat hij me terug wilde, dat heb ik nooit geloofd, want mijn man is altijd trots op zichzelf. Ik moest me haasten naar het huis van mijn moeder en tot mijn grote verbazing smeekt mijn man me om vergeving dat hij mij en de kinderen terug naar huis wil, toen ik DR WALE een gesprek gaf over de plotselinge verandering van mijn man en hij maakte me duidelijk dat mijn man tot het einde van de wereld van me zal houden, dat hij nooit naar een andere vrouw zal vertrekken. mijn man doet nu goede dingen die hij nog niet eerder heeft gedaan, hij maakt me blij en doet wat hij moet doen als man zonder te zeuren. als je hulp nodig hebt, bereik dan DR WALE voor hulp op WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 OF E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anoniem zei


Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is een genezingsproces voor ons beiden geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te gaan - en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er veel rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Met dank aan Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen E-mail: (gethelp05@gmail.com Bel of Whatsapp +2348147400259

Unknown zei

Stop je relatiebreuk, echtscheiding of afwijzing van geliefden ... zelfs als je situatie hopeloos lijkt! Ik nam contact op met een echte spreukgieter die me hielp het hart van mijn man te veranderen in liefde en me weer te willen. Als u problemen heeft in uw huwelijk of relatie, zal dr. Ilekhojie u helpen de liefde en toewijding in uw huis te herstellen. De kracht van zijn betovering is zo effectief en kan gebroken huwelijk en relatie herenigen. Neem vandaag nog contact met hem op en bedank me later. Neem contact op met +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Dit is het mooiste wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Ik had nooit gedacht dat ik nog een keer zou glimlachen, nadat mijn man me met twee kinderen had achtergelaten. Alle pogingen om hem terug te brengen mislukten en ik was wanhopig en dacht dat ik hem niet meer zou zien, totdat ik op sociale media een dame ontmoette die Henna heette. die mij vertelde over ene Dr. Ilekhojie. Ze gaf me zijn WhatsApp-nummer, ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat mijn man binnen 72 uur weer thuis zou komen. Hij vertelde me dat hij een ritueel gaat uitvoeren om ons te herenigen. In minder dan 72 uur belde mijn man, die al een maand geen woord tegen me heeft gezegd, en vroeg of hij naar huis mocht. Ik ben tot nu toe nog steeds verbaasd over dit wonder, omdat het gewoon te reëel is om waar te zijn. Ik weet dat er zoveel vrouwen hier zijn met hetzelfde probleem, maar ik breng de contactpersoon van Dr. Ilekhojie naar hem toe om hem om hulp te vragen.

E-mail gethelp05@gmail.com
WhatsApp +2348147400259

Anoniem zei

De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd zijn geworden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dokter Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com Bel of Whatsapp +2348147400259

Unknown zei

Ik ben gewoon boos dat ik zo vaak ben opgelicht. Bedankt dokter Ilekhojie, ik wenste dat ik u eerder had gevonden, het zou me veel pijn en geld hebben bespaard. Ik heb veel spreuken, witte magie en energiegenezers geprobeerd. Ik heb het geprobeerd en geen van hen werkte. Ze beloofden me de maan en dat ik mijn ex-man terug zou krijgen, omdat de zaken ingewikkeld waren en mijn man is verhuisd. Ik heb genoeg geld uitgegeven om mijn droomreis naar Zuid-Amerika te maken, maar wat heeft het voor zin om een droomreis te maken zonder de liefde van mijn leven. Dr. Ilekhojie heeft mij hoop gegeven en zijn eerlijkheid is een verademing. Nu ben ik weer samen met mijn man en vader van mijn kinderen en alles gaat vlot. Bedankt voor uw hulp Dr. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

Unknown zei

Ik kwam een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen om mijn ex snel terug te krijgen. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en vervolgens deed hij een verzoeningsritueel voor mij. 48 uur later keerde mijn man terug naar huis na zoveel maanden weg van huis, zo geweldig!! Hij verontschuldigde zich voor zijn fout, voor de pijn die hij mij en de kinderen had bezorgd. Onze huwelijksband is nu sterker en hoe het voorheen was. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van mijn man. Ik raad Dr. Ilekhojie aan voor iedereen die problemen heeft in hun huwelijk/relatie. Hier is zijn contactpersoon. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

Unknown zei

Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259

Anoniem zei

Ik ben na drie (10) jaar huwelijk door mijn man afgewezen, alleen maar omdat een andere vrouw hem betoverde en hij mij en onze drie kinderen in de steek liet. Ik kan het niet loslaten omdat ik echt van mijn man houd en de kinderen altijd naar hun vader vragen. Toen ik op een dag online aan het lezen was, zag ik een bericht over hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen heeft geholpen hun relatie terug te krijgen en huwelijk. Ik heb contact met hem opgenomen en hem alles uitgelegd. hij beloofde me te helpen mijn man terug te krijgen. Ik geloofde hem en vertrouwde op hem. Hij gaf mij instructies die ik nauwgezet opvolgde. Mijn man is terug en onbekend voor mij en de kinderen, mijn man heeft een nieuw huis voor ons gekocht in Dubai en we leven nu gelukkig. Ik heb dr. Ilekhojie beloofd dat ik dit alles aan de wereld ga vertellen... Dankzij dr. Ilekhojie staan hieronder zijn contactgegevens. U kunt overal ter wereld contact opnemen met Dr. Ilekhojie.

WHATSAPP/BELLEN via +2348147400259
E-MAIL: gethelp05@gmail.com

Sussie Wrangas zei

Mijn man heeft mij en de kinderen de afgelopen acht maanden verlaten en weigerde terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net had ontmoet, waardoor hij mij en de kinderen in de steek liet.
Pas toen ik online zoveel getuigenissen over Dr. Ola Banjo zag en de moed had om contact met hem op te nemen en zijn instructies op te volgen, kwam mijn man tot mijn grote verbazing binnen een week bij mij terug.
Ik weet niet hoe de situatie is met uw gezin, werk of leven in het algemeen, maar ik ben er zeker van dat hij u binnenkort kan helpen.
Neem vandaag nog contact met hem op via e-mail: drola.banjo@gmail.com
Whatsapp: +27 63 414 5114

Anoniem zei

Ik ben gewoon boos dat ik zo vaak ben opgelicht. Bedankt dokter Ilekhojie, ik wenste dat ik u eerder had gevonden, het zou me veel pijn en geld hebben bespaard. Ik heb veel spreuken, witte magie en energiegenezers geprobeerd. Ik heb het geprobeerd en geen van allen werkte. Ze beloofden me de maan en dat ik mijn ex-man terug zou krijgen, omdat de zaken ingewikkeld waren en mijn man is verhuisd. Ik heb genoeg geld uitgegeven om mijn droomreis naar Zuid-Amerika te maken, maar wat heeft het voor zin om een droomreis te maken zonder de liefde van mijn leven. Dr. Ilekhojie heeft mij hoop gegeven en zijn eerlijkheid is een verademing. Nu ben ik weer samen met mijn man en vader van mijn kinderen en alles gaat vlot. Bedankt voor uw hulp Dr. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail: (gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Ik merkte dat mijn man me bedroog en niet langer betrokken was bij ons huwelijk. Toen ik hem vroeg wat het probleem was, vertelde hij me dat hij niet gelukkig is en om een scheiding vraagt. Het brak me in stukken omdat hij de enige man was met wie ik ooit ben geweest. Ik was op zoek naar iets online toen ik een artikel zag hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen hielp in een soortgelijke situatie als de mijne. Ik nam onmiddellijk contact met hem op en vertelde hem over mijn probleem.
Hij voerde overleg en voerde een verzoeningsritueel uit. Het enige wat hij van mij vroeg, deed ik uit volledig vertrouwen voor hem en binnen precies drie dagen kwam mijn man thuis van zijn werk en vroeg of ik de scheiding volledig zou vergeten en hij wil dat we onze gedachten bij elkaar brengen en ons huwelijk laten slagen. . Alles ging goed dankzij de tussenkomst van Dr. Ilekhojie. Neem gerust contact met hem op als u problemen heeft in uw huwelijk of relatie. Telefoonnummer/Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Mijn huwelijk strandde vanwege de eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder achterom te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en nog steeds veranderde er niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, omdat hij alles was in een man die ik ooit wilde hebben. Net als zoveel mensen leerde ik dr. Ilekhojie kennen via internet. We bespraken mijn problemen uitvoerig en hij verzekerde mij dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had om mijn huwelijk te herstellen. Ik had geen andere keuze dan zich aan zijn procedures te houden, aangezien ik bewijs had dat hij betrouwbaar was en hij niets uitstelde. Hij deed een verzoeningsritueel voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld. Het gebeurde in precies drie dagen, zoals dokter Ilehojie beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper. Als je problemen ondervindt, sms hem dan gewoon via WhatsApp +2348147400259 of e-mail hem via: gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Mijn man en ik zijn onlangs gescheiden. We zijn nu zes jaar getrouwd en het is op allerlei manieren een gewelddadige relatie geweest. Ik wil zelf uitvinden en mijn eigen problemen oplossen, zodat ik een geweldige moeder en echtgenote kan zijn, maar ik heb het gevoel dat het tijdverspilling is om te proberen mijn huwelijk te herstellen, omdat het kapot is en ik emotioneel uitgeput ben en ik wil het gewoon focus op mijn kinderen. En ik vind het oneerlijk dat ik probeer iets op te lossen waar ik de enige ben die moeite doet. Ik ben zo verward. Dat waren mijn beslissingen geweest totdat ik op een blog een artikel tegenkwam over hoe dr. Ilekhojie veel mensen hielp om gebroken huwelijken/relaties te herstellen. Ik nam snel contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik meteen deed. Binnen 3 dagen kwam mijn man terug en het belangrijkste is dat mijn man compleet veranderd is, hij mishandelt mij niet langer en beledigt mij niet meer. Tegenwoordig is hij een liefdevolle en zorgzame echtgenoot geworden. Ik raad iedereen ten zeerste aan om contact op te nemen met Dr. Ilekhojie via e-mail: {gethelp05@gmail.com} of Whatsapp +2348147400259 voor welke problemen je ook ervaart, of het nu gaat om liefde, bescherming, geld of paranormale krachten

Unknown zei

Mijn man is mij beter gaan behandelen, en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd zijn geworden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dokter Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com of Whatsapp +2348147400259)

Anoniem zei

Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon...WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem gethelp05@gmail.com

Anonymous zei

We hebben allemaal onze verschillende verhalen in het leven. Er zijn ups en downs geweest, maar ik was er nog kapoter van toen mijn verloofde, met wie we al zeven jaar aan het daten zijn, zei dat we onze relatie moesten beëindigen. Ik heb niet het soort pijn ervaren dat ik die dag in mijn leven voelde. Ik vroeg wat ik verkeerd had gedaan, maar hij zei dat hij moe was. Na drie maanden scheiding kwam ik een getuigenis tegen van een dame die goede dingen vertelde over Dr. Ajayi, een spreukenmaker die veel mensen heeft geholpen de vrede en liefde in hun huis te herstellen. Ik hou echt van mijn man en wil hem terug in mijn leven, dus ik neem contact op met Dr. Ajayi en leg mezelf uit. Na enig overleg kreeg ik te horen wat het probleem is en wat ik moet doen om mijn relatie te herstellen. Ik heb alles aan mij gevraagd en na 72 Uren na de betovering nam mijn verloofde contact met mij op en we zijn nu gelukkig getrouwd. Als je de hulp nodig hebt van een echte spreukenmaker, kun je vertrouwen op Dr. Ajayi en ik denk dat je weer een reden zult hebben om te glimlachen. Neem contact op met Viber / Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anoniem zei


Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit eerder iets over zo’n wonder heb gehoord. Niemand zou mij ervan kunnen overtuigen, totdat dr. Ilekhojie een fantastisch werk voor mij deed, waardoor mijn gebroken huwelijk na zes maanden scheiding weer hersteld werd. Ik was werkelijk geschokt toen mijn man neerknielde en om vergeving smeekte zodat ik hem terug kon aanvaarden. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr. Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er heerst vrede in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsbetovering. Neem nu contact met hem op voor alle hulp die u nodig heeft via Whatsapp/call/viber: +2348147400259

Anoniem zei

Ik had in het verleden een moeilijke relatie met mijn man, wat leidde tot een scheiding met mijn eerste echtgenoot. De herinneringen aan mijn man zaten nog steeds in mij en ik besefte hoeveel ik van hem hield en hem heb gemist. Ik huilde die avond bitter, omdat ik dacht dat ik de man had verloren waar ik zoveel liefde voor had. Ik vroeg om advies over wat ik moest doen en een vriend van mij gaf me een contactpersoon van dr. Ilekhojie. Ik heb hem geraadpleegd omdat hij veel mensen heeft geholpen zich te verzoenen. In slechts 4 dagen had ik een spirituele verzoeningsgebed met hem en alles keerde ten goede in mijn leven. Ik woon nu weer gelukkig samen met mijn man. We zijn van plan onze geloften te hernieuwen en opnieuw te trouwen. Ik getuig hier vandaag dat Dr. Ilekhojie de oplossing is voor alle problemen in een verbroken relatie of huwelijk. Neem contact met hem op voor oplossingen voor eventuele problemen. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259

Anoniem zei

Ik ben blij met de manier waarop ik een heel eerlijke man vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik op veel websites naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden om mijn scheiding had gevraagd. Ik was er kapot van, maar dokter Ilekhojie gaf me de hoop en de verzekering dat hij bij mij terug zou worden gebracht. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg of hij naar mij en onze vier kinderen mocht komen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook voor het helpen van zoveel andere mensen. Ik laat zijn contactpersoon achter, zodat u contact met hem kunt opnemen als u soortgelijke problemen ondervindt. Whatsapp/Telegram +2348147400259

Anoniem zei

Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad.
Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail (gethelp05@gmail.com) en Telegram of Whatsapp +2348147400259

Anoniem zei

Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr. Ilekhojie, die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 500.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen zodra hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur de tijd te geven om alles te krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij gaf me de opdracht een lot te kopen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr. Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier achter voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram/Viber +2348147400259

Anoniem zei

Ik probeer al 8 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

Anoniem zei

Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de doktoren ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel...

E-mail gethelp05@gmail.com
WhatsApp/Telegram +2348147400259

Unknown zei

MIJN VRIEND KREEG TERUG MET DE HULP VAN DR. ISIKOLO EN IK BEN ECHT OVERWELDIG
Hallo allemaal, ik ben Anne Francken. Toen alle hoop verloren was om mijn relatie tussen mij en mijn vriend weer te laten werken, ging ik online op zoek naar hulp en ik las en nam contact op met DR ISIKOLO die kwam en alles repareerde en hij zal de rest van mijn leven door mij gewaardeerd blijven. Te vaak heb ik emotionele trauma's doorgemaakt vanwege de eindeloze problemen die ik had met mijn man en het leidde tot onze breuk en daarom zocht ik hulp en ontdekte DR. ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij vertelde me de procedures en spoorde me aan om eraan te voldoen, wat ik graag deed en hij stelde het proces van het vinden van oplossingen voor mijn problemen niet uit en ik kreeg het resultaat in slechts 2 dagen, zoals hij mij verzekerde. Doe geen moeite om elders hulp te zoeken, want hij is te goed in het helpen van mensen. Hij is betrouwbaar en eerlijk, dus sms hem nu via WhatsApp: +234-8133261196 of zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Anoniem zei

Mijn man verliet mij en mijn kinderen voor een andere oudere vrouw. Voor mij was het niet zo gemakkelijk. Ik hou zoveel van mijn man en ik heb de hoop niet verloren. Ik zocht overal naar hulp totdat ik zoveel getuigenissen zag over hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen heeft geholpen en ik besloot hem op de proef te stellen... Ik nam contact met hem op en legde het hem uit. Hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij me zou helpen bij het verzoenen met Alex en dat hij naar huis zou terugkeren. Hij voerde een ritueel uit om ons te herenigen en na twee dagen begon Alex, die weigerde mijn telefoontje aan te nemen, herhaaldelijk te bellen en smeekte om naar huis terug te keren. Het is nu drie maanden geleden en het wordt steeds beter, zoals Ilekhojie beloofde. Hij is de meest eerlijke helper die ik heb ontmoet. Je kunt contact met hem opnemen en het zelf zien. WHATSAPP/BELLEN via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

Unknown zei

Mijn naam is Eva Berkhout. Ik heb moeilijke tijden meegemaakt met verschillende mannen die ware liefde en oprechte acceptatie vonden, totdat ik mijn man ontmoette die in mijn leven kwam en van me hield zonder dat woorden het kunnen uitleggen. We hebben twee jaar samengewoond en we waren gelukkig totdat er te veel ruzie ontstond en onze wegen uit elkaar gingen. Ik dacht dat ik verder kon, maar ik besefte dat ik erg verliefd op hem was en voor altijd bij hem nodig had. Ik had geen andere keuze dan hulp te zoeken, wat ertoe leidde dat ik contact opnam met dr. Isikolo, wetende hoe hij anderen heeft kunnen helpen. Hij schonk mij zijn aandacht en deed zijn best om ons weer met elkaar te verzoenen en binnen 48 uur manifesteerde het resultaat zich en kwam hij bij mij terug en we verzonnen de zaken weer. Nu zijn de liefde en het geluk teruggekeerd en het enige dat ik kan zeggen is dat ik dokter Isikolo echt waardeer omdat hij onbaatzuchtig is in het helpen van mij en anderen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

Anoniem zei

Mijn leven is in 48 uur volledig veranderd. Ik zie mezelf in de spiegel en glimlach. Voor het eerst in maanden heb ik vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn man terug in mijn leven met de hulp van dokter Ilekhojie. Het was een lange zoektocht naar hulp en zoveel opofferingen, maar ik ben blij dat ik Frenkie terug heb. Het duurde twee dagen voordat ik de resultaten kreeg die dr. Ilekhojie mij had beloofd, en hij heeft mij niet in de steek gelaten. Ik ben het levende bewijs van wat dokter Ilekhojie kan doen. Alleen jij kon je aan je woord en belofte houden. Neem contact op met dokter Ilekhojie als u hulp nodig heeft. Whatsapp via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Mijn man heeft me nu ruim drie jaar verlaten en ik hield zoveel van hem. Sindsdien ben ik op zoek naar een manier om hem terug te krijgen. Ik heb veel opties geprobeerd, maar hij kwam niet terug en ik heb veel geld verspild. Ik bezocht een pagina online en zag getuigenissen van Dr. Ilekhojie en ik kon er niet voor terugdeinzen omdat het uitstekende getuigenissen waren. Ik sprak met hem en hij begeleidde mij als een vader en voerde een krachtig verzoeningsritueel voor mij uit. Binnen precies 2 dagen vroeg mijn man om terug te keren. Het was als een droom dat een man die mijn telefoontjes niet eens aannam, begon te smeken om naar huis terug te keren. Nu gaat het veel beter omdat Dr. Ilekhojie onze verbinding heeft hersteld en mijn familie vrede heeft. Bedankt meneer en ik zal mensen blijven vertellen over uw goede werken. E-mail gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259

Anoniem zei

Probeert u zwanger te worden, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Het gebeurt allemaal als een wonder met de hulp van dokter Ilekhojie, aan wie mijn vriend me voorstelde toen ik pijn had, last had van verschillende miskramen en problemen probeerde zwanger te worden. Hij onderzocht me door me een paar vragen te stellen over hoe ik kon weten wat de oorzaak van mijn zwangerschap was. onvruchtbaarheid en vertelde me toen wat ik moest doen, waarvan ik zijn zwangerschapskruiden kocht die hij via de bezorgservice naar mij stuurde. Tot mijn grootste verrassing werd ik zwanger in minder dan 40 dagen nadat ik de kruidenkruiden had gebruikt, zoals hij hem had opgedragen. Dr. Ilekhiojie heeft mij eindelijk moeder gemaakt na zoveel jaren proberen met verspilde inspanningen. Voor elke vrouw die het ook moeilijk vindt om zwanger te worden, probeer zijn kruiden te krijgen, hoe moeilijk ook. Neem contact op met zijn e-mailadres: e-mail gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259

Unknown zei

Mijn naam is Giovanni Jahem. Ik heb moeilijke tijden meegemaakt met verschillende mannen die ware liefde en oprechte acceptatie vonden, totdat ik mijn man ontmoette die in mijn leven kwam en van me hield zonder dat woorden het kunnen uitleggen. We hebben twee jaar samengewoond en we waren gelukkig totdat er te veel ruzie ontstond en onze wegen uit elkaar gingen. Ik dacht dat ik verder kon, maar ik besefte dat ik erg verliefd op hem was en voor altijd bij hem nodig had. Ik had geen andere keuze dan hulp te zoeken, wat ertoe leidde dat ik contact opnam met dr. Isikolo, wetende hoe hij anderen heeft kunnen helpen. Hij schonk mij zijn aandacht en deed zijn best om ons weer met elkaar te verzoenen en binnen 48 uur manifesteerde het resultaat zich en kwam hij bij mij terug en we verzonnen de zaken weer. Nu zijn de liefde en het geluk teruggekeerd en het enige dat ik kan zeggen is dat ik dokter Isikolo echt waardeer omdat hij onbaatzuchtig is in het helpen van mij en anderen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

Anoniem zei

Ik verloor mijn huwelijk en mijn prachtige huis, verwoest door ongeluk, toen ik mijn vrouw zag weglopen vanwege de leugens waarmee ze werd gevoed en onzekerheden die nooit waar waren. Ik heb vanaf het begin gezworen nooit een bedrieger te zijn en bleef standvastig om ervoor te zorgen dat ik een gelukkig huis bouwde, maar helaas vertrouwde ze me nooit genoeg. Ik heb maandenlang rondgezworven in een poging haar terug te krijgen en heb hulp gezocht bij verschillende bronnen, waaronder haar tussenkomst van de familie, maar dat leverde nooit succes op. Ik kwam in contact met Dr. Ilekhojie aan wie ik al in een eerder stadium twijfelde toen ik met hem in contact kwam. Ik moest de hoop levend houden en voldeed aan de procedures, precies zoals hij mij alles uitlegde. Hij verzekerde me van haar terugkeer, die na drie dagen plaatsvond, en ik moet nog woorden vinden om uit te drukken hoe gelukkig en dankbaar ik ben, wetende dat mijn zoon en ik zijn moeder thuis hebben. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van geluk in ons leven. Hulp nodig, neem contact op met deze geweldige Dr. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

Anoniem zei

Mijn man verliet mij en onze dochter en keerde nooit meer terug totdat Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn verhaal verschilt niet van dat van anderen die de tijd hebben genomen om informatie over Dr. Ilekhojie met de wereld te delen. Ik had al 8 jaar huwelijksproblemen met mijn man, waardoor hij mij verliet en ging reizen. Op een gegeven moment was ik depressief en kreeg ik hulp uit het niets, totdat ik in contact kwam met Dr. Ilekhojie die mij hielp. Hij herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn man en ik kreeg hem na 3 dagen terug, zoals hij beloofde. Net als iedereen die over hem praat, ben ik hier om het goede over hem te vertellen en hem te bedanken voor het opnieuw brengen van vreugde in mijn leven. Hij zal niet falen als je hem ook probeert te helpen. Sms hem gewoon via WhatsApp/Telegram: +2348147400259

Unknown zei

Hallo zusammen, mein Name ist Klaudia Kusa. Aufgrund des Arbeitsdrucks lebte mein Mann längere Zeit in einer anderen Wohnung und wir waren sehr glücklich zusammen, obwohl er einige Monate von uns getrennt blieb. Ich wusste nicht, dass ein Arbeitskollege bereits eine Affäre mit ihm hatte, was dazu führte, dass mein Mann aus dem Nichts die Scheidung gegen mich einreichte. Ich wusste, dass etwas nicht stimmte, weil wir nie so viel kämpfen oder streiten mussten, um ihn zum Gehen zu bewegen. Ich war traumatisiert und suche nach Hilfe, um die Situation zu bewältigen, die mich zu DR. ISIKOLO geführt hat, weil ihn die Leute online mit Lob überschütteten. Wir diskutierten ausführlich und er erzählte mir alles, was ich über den Vorfall und den ordnungsgemäßen Prozess zur Behebung der Probleme wissen musste. Er erfüllte seine Versprechen und brachte meinen Mann zu mir zurück und der Scheidungsprozess wurde abgebrochen. Jetzt ist mein Mann wieder bei uns zu Hause und wir sind glücklich zusammen. Es ist in der Tat erstaunlich, wie Menschen anderen Menschen wirklich helfen können, wenn sie in Not sind. Er kann auch Ihnen helfen. Schreiben Sie ihm einfach eine SMS über WhatsApp +2348133261196 oder senden Sie ihm eine E-Mail an: isikolosolutionhome@gmail.com

Monique lava zei

Mijn naam is Dorothy Karl. Door mijn huwelijksproblemen kwam ik in een grote puinhoop terecht, wat helaas leidde tot mijn scheiding van mijn man. Ik heb al bijna een jaar veel meegemaakt. Ik probeerde verder te gaan, maar dat lukte niet omdat ik gebroken en diepbedroefd achterbleef en twee kinderen had waar ik alleen voor moest zorgen. Dit alles. Ik hield nooit op van mijn ex-man te houden en probeerde onze verbintenis opnieuw op te lossen totdat ik hoorde over DR Rabaa, die op internet algemeen bekend stond vanwege het helpen van mensen. Ik moest contact met hem opnemen en ontdekte dat hij mij ook kon helpen, wat hij deed toen ik bij hem bleef. Hij herstelde de relatie tussen mij en mijn man en de scheiding werd vernietigd en we zijn samen gelukkiger dan ik ooit had gedacht. Hij is betrouwbaar en betrouwbaar, en binnen slechts 2 dagen zal het resultaat van zijn werk zonder enige twijfel verschijnen. Stuur hem gewoon een berichtje via WhatsApp +31685031219 of mail hem. mail drrabaahealing@gmail.com

Unknown zei

MIJN VRIEND KREEG TERUG MET DE HULP VAN DR. ISIKOLO EN IK BEN ECHT OVERWELDIG
Hallo allemaal, ik ben Anne Francken. Toen alle hoop verloren was om mijn relatie tussen mij en mijn vriend weer te laten werken, ging ik online op zoek naar hulp en ik las en nam contact op met DR. ISIKOLO die kwam en alles repareerde en hij zal de rest van mijn leven door mij gewaardeerd blijven. Te vaak heb ik emotionele trauma's doorgemaakt vanwege de eindeloze problemen die ik had met mijn man en het leidde tot onze breuk en daarom zocht ik hulp en ontdekte DR. ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij vertelde me de procedures en spoorde me aan om eraan te voldoen, wat ik graag deed en hij stelde het proces van het vinden van oplossingen voor mijn problemen niet uit en ik kreeg het resultaat in slechts 2 dagen, zoals hij mij verzekerde. Doe geen moeite om elders hulp te zoeken, want hij is te goed in het helpen van mensen. Hij is betrouwbaar en eerlijk, dus sms hem nu via WhatsApp: +234-8133261196 of zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown zei

Hallo iedereen. Mijn naam is Luie Broekhuizen. Ik ben hier om de geweldige dokter Isikolo te bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Mijn huwelijk strandde vanwege de eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder achterom te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en nog steeds veranderde er niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, omdat hij alles was in een man die ik ooit wilde hebben. Net als zoveel mensen leerde ik DR ISIKOLO kennen toen ik op zoek ging naar hulp. We bespraken mijn problemen uitvoerig en hij verzekerde mij dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had. Ik had geen andere keuze dan me aan zijn procedures te houden en hij stelde niets uit. Hij deed een liefdesreünie voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld en hij bereikte me precies na 48 uur zoals DR. ISIKOLO beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper en hij is betrouwbaar. als je problemen hebt, sms hem dan gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown zei

Hallo allemaal, mijn naam is Nicole Haraldsson en ik ben hier om ook dank te betuigen aan Dr. Isikolo, die God gebruikte om mijn situatie te verwoesten en de vreugde en het geluk in mijn huis te herstellen. Ik verloor mijn man aan een dame in het buitenland toen hij ging werken in dezelfde regio waar zij woont. Ik heb nooit geweten wat er allemaal gebeurde totdat een vriend van mij me foto's stuurde van beiden samen en het mij daarna bekend werd dat dit de reden was waarom mijn man koud tegen me werd en me achterliet. Mijn man was gehypnotiseerd en geestelijk gecontroleerd en ik wist alles toen ik contact opnam met Dr. Isikolo toen ik naar hulp zocht en die niet vond. Hij verzekerde me van zijn terugkeer en het herstel van onze liefde en geluk, wat hij deed en het resultaat begon zich na 48 uur te manifesteren. Nu heb ik mijn man terug en ik kan Dr. Isikolo niet genoeg bedanken voor zijn eerlijkheid en steun. Sms hem gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown zei

Niemand anders kan u helpen uw relatie op te lossen en problemen van de problemen beter op te lossen dan Dr. Isikolo.
Ik ben Elena Berglund. Het zal je verbazen om te weten dat alles wat zoveel mensen hebben getuigd over Dr. Isikolo niets anders dan de waarheid is. Mijn man verliet mij en mijn kinderen omdat we zoveel gevechten en argumenten hadden. Zijn volk was ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen bouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij keerde nooit terug naar mij. Dus moest ik contact opnemen met Dr. Isikolo die alles deed in zijn macht om ons te herenigen en de liefde en het geluk te herstellen dat we ooit deelden. Hij keerde na 48 uur terug naar huis, net zoals Dr Isikolo me verzekerde. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, omdat hij nooit iemand teleurstelt. Neem contact met hem op e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com U kunt hem ook op +2348133261196

Anoniem zei

Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte helper is die krachtig en oprecht is. Hij heeft mij onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man te herenigen, ook al had hij al om een scheiding gevraagd. Ik zag verschillende getuigenissen van DR Ilekhojie op Facebook en Instagram. Ik aarzelde om contact op te nemen omdat ik de hoop had verloren, maar iets van binnen bleef me ertoe aanzetten het te proberen. Ik nam contact met hem op via Whatsapp en legde alles uit wat er in mijn huwelijk is gebeurd. Hij vertelde me eenvoudig dat mijn man onder slechte invloed staat en dat hij wordt gemanipuleerd, waardoor onze verbinding is verbroken en hem is gevraagd te vertrekken. Hij verzekerde mij dat hij een verzoeningsritueel gaat uitvoeren om de reeds verloren verbinding tussen ons te herstellen. Ik voorzag in alles wat hij wilde en zorgde ervoor dat alles wat nodig was beschikbaar was, omdat mijn man de enige man is die ik mijn hele leven heb gekend en ik hem niet bij mij en onze kinderen weg wilde hebben. Precies drie dagen later belde mijn man met een vreemd nummer en vroeg of hij met tranen naar huis mocht terugkeren. Ik dacht dat het een grap was totdat ik hem onze ranch zag binnenrijden. Het is nu 3 maanden geleden en we waren als middelbare scholieren, hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Ik dacht om zijn gegevens hier achter te laten voor het geval iemand om zijn hulp moet vragen. U kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail (gethelp05@gmail.com of bel/Whatsapp +2348147400259

Anoniem zei

Mijn man en ik zullen Dr. Ilekhojie voor altijd dankbaar blijven voor zijn goddelijke tussenkomst in ons leven. Mijn vrouw en ik zijn uit Somalië gevlucht. We kwamen in Canada aan en het leven was niet gemakkelijk en we hadden meer geld nodig om onze rekeningen te betalen. Mijn vrouw deed online wat onderzoek om hulp te krijgen bij het winnen van een loterij en ze kreeg geloofwaardige aanbevelingen van haar baas om contact op te nemen met dr. Ilekhojie, die met zijn geluksritueel winnende lotnummers uitdeelt. We namen contact op met Dr. Ilekhojie, die ons op de hoogte bracht van het proces dat we onmiddellijk zouden uitvoeren. Nadat het geluksritueel was voltooid, kochten we een lot in de Hospital Research Foundation Home-loterij en speelden het precies zoals Dr. Ilekhojie had opgedragen met de cijfers die hij onthulde. Met 2 dagen wonnen we een appartement met 3 slaapkamers en een contant bedrag van $ 700.000. Onze levens veranderden binnen een week en zoals dr. Ilekhojie opdroeg, werd 30% van het bedrag naar een verpleeghuis voor ouderen gestuurd om de zorg voor de verlatenen te helpen betalen. Je kunt contact met hem opnemen en kijken wat er gebeurt. Bel/sms +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

Unknown zei

Ik zat nog op de universiteit toen ik mijn verloofde ontmoette. We hebben een hele tijd een relatie gehad en samengewoond en onze relatie werd goedgekeurd door onze ouders. We konden het goed met elkaar vinden en alles was perfect. Hij reisde af voor een training en sindsdien is het nooit meer goed met ons gegaan. Hij had daar een ontmoeting met een dame en hij heeft de neiging veel te hebben toegewijd aan wat ze deelden en mij buiten beeld te hebben gelaten. Ik heb alles gedaan wat ik kon om het probleem op te lossen, maar niets werkte totdat ik over Dr. Isikolo hoorde. Ik nam contact met hem op en legde uit wat ik doormaakte en hij beloofde te helpen, wat hij deed zoals beloofd. Ik volgde de instructies op die hij me gaf en hij loste het probleem op dat ik had met mijn verloofde, en nu is hij terug bij mij en gaan we over een maand trouwen. Allemaal dankzij Dr. Isikolo. Neem nu contact met hem op als je hulp nodig hebt. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp op +2348133261196

Anoniem zei

Ik probeer al 8 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

Unknown zei

Ben Elena Vedran bij naam. Ik ben erg blij om mijn prachtige en prachtige getuigenis met iedereen op deze site te delen. Ik was vier jaar met mijn man getrouwd en plotseling kwam er een andere vrouw op het toneel, die mij begon te haten en mishandelde. maar ik hield nog steeds met heel mijn hart van hem en wilde hem koste wat het kost. Hij vroeg de scheiding aan en mijn hele leven viel uiteen en ik wist niet wat ik moest doen. Hij verliet het huis en liet mij en de kinderen in de steek. Mijn zeer goede vriend vertelde me over het proberen van spirituele remedies om mijn man terug te krijgen en stelde me voor aan een spreukenmaker genaamd Dr. Midnight, dus besloot ik het te proberen. Hoewel ik niet in al die dingen geloofde toen hij de speciale gebeden en spreuken deed, kwam mijn man na 2 dagen terug en smeekte dat hij zich zijn fouten had gerealiseerd. Ik kon het gewoon niet geloven, we krijgen de juiste antwoorden totdat we iets nieuws proberen. we zijn nu weer bij elkaar en we zijn blij voor het geval iemand hier hulp nodig heeft, zijn e-mailadres is: dr.midnight5@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2347037137208

Anoniem zei

Ik was de grootste scepticus ter wereld. Ik heb nooit in magische spreuken of iets dergelijks geloofd, maar een betrouwbare bron (een zeer nauwe collega) vertelde mij dat dr. Ilekhojie een zeer effectieve persoon is. Het was een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Mijn liefdesleven was een puinhoop, ik had twee echtscheidingen achter de rug en stond op de rand van een derde. Ik kon gewoon niet nog een scheiding aan. Ik wilde mijn best doen om onze relatie te laten slagen, maar het leek mijn vrouw niets te kunnen schelen. Ik was in de war en wist opnieuw niet wat ik moest doen en besloot voor hulp contact op te nemen met Dr. Ilekhojie. Hij voerde een verzoeningsritueel uit en smeekte namens ons. Hij vertelde me ook dat mijn vrouw van me houdt, maar dat onze verbinding op geestelijk gebied laag is. Hij heeft het opgelost en nu zijn we gelukkig en gaan we niet meer scheiden. Deze man bestaat echt en hij kan je ook helpen je verbroken relatie te herstellen. Ik heb mijn vrouw terug! We gaan nu samen naar huwelijkstherapie. Ik laat zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

Unknown zei

Mijn vrouw en ik hadden een misverstand dat tot een enorme ruzie leidde en zij verliet het huis en keerde terug naar het huis van haar vader. Ik liet mijn emoties de overhand krijgen en bleef permanent bij haar weg. Het werd nog erger toen ze een andere man begon te zien en ik heb er nooit van geweten. Ik probeerde het probleem op te lossen en haar naar huis te laten terugkeren, maar ze kwam nooit meer terug. Later kwam ik erachter wat er allemaal aan de hand was en besloot ik hulp te zoeken om mijn huwelijk met haar op te lossen, waardoor ik contact opnam met dr. Isikolo. Zoals verwacht werkte hij voor mij en het probleem was opgelost en ik ben herenigd met mijn vrouw. Ze keerde net na 48 uur terug naar huis, zoals beloofd door dokter Isikolo. Ik ben hem voor altijd dank verschuldigd voor het oplossen van het probleem dat ik in mijn huwelijk had. Neem contact met hem op voor snelle en dringende hulp, e-mail hem: isikolosolutionhome@gmail.com of WhatsApp hem op: +2348133261196

Anoniem zei

Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde het contact met Dr. Ilekhojie, die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken, ik gebruik deze kruiden nu al 3 weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad.
Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Whatsapp +2348147400259