woensdag 6 januari 2010

Collaborateurs


Draagt de Nederlandse regering ook maar iets bij aan het oplossen van de crisis? Of blijft het bij roepen dat we het ergste gehad hebben?

Het bestaan van de Nederlandse regering heeft maar één doel: het opvoeren van een toneelstukje. Een toneelstukje dat ons een illusie moet voorhouden. De illusie van democratie. De illusie dat wij, de burgers, iets te zeggen hebben. Niets is minder waar.

In het beste geval heeft de Nederlandse regering niets te vertellen. Na het verdrag van Lissabon moet elke beslissing, iedere wet of wetswijziging moet goedkeuring vinden in het dictatoriale Europa. Europa dat op niet-democratische wijze wordt bestuurd en dat uitsluitend de belangen van de Corporate-Elite behartigt. Voorgezeten door een niet-gekozen Europese Commissie en een niet-gekozen president. Een Europa dat voor de vorm een vleugellam Europees parlement laat kiezen. Wij Nederlanders mogen 27 van de 785 leden kiezen. Onze invloed is dus nul.

Het kabinet wordt incompetentie verweten. Op zich is dat terecht, maar de werkelijkheid is nog erger: onze regeerders zijn handlangers. Handlangers van de Corporate-Elite die deze crisis willens en wetens opgezet heeft. Die deze oorlog tegen de mensheid regisseert. Uit niets anders dan eigenbelang. Onze regering bestaat uit collaborateurs in deze oorlog.

De meeste mensen leven in de veronderstelling dat wij, de burgers, onze leiders gekozen hebben. Dat is onjuist. Onze ‘leiders’ zijn niet gekozen, maar uitgekozen. Zorgvuldig uitgekozen door de Corporate-Elite. Uitgekozen om hun belangen te behartigen. En verder nergens voor. En wij hebben daar niets over te vertellen.

Zo is onze premier Balkenende in 1985 uitgekozen voor een door Rockefeller opgerichte opleiding met de naam ‘International Visitor Leadership Program’. Dat is een opleiding voor toekomstige regeringsleiders. Een opleiding waarvoor niemand zich kan inschrijven, maar waarvoor de leerlingen worden gespot door recruiters op basis van hun belofte en potentieel.

De lijst met deelnemers is indrukwekkend. Vrijwel iedere president of minister president van bijna elk land ter wereld dat er toe doet heeft er jaren geleden gestudeerd. Je zou je kunnen verbazen over de vooruitziende blik van de recruiters. Totdat je beseft dat de realiteit precies andersom is. In 1985 is Balkenende uitgekozen. Net als Sarkozy (1985) en Gordon Brown (1984) en alle anderen. Zie hier de lijst van ‘alumni’ die te vinden is op de website van dit instituut: http://exchanges.state.gov/ivlp/alumni.html

Blijkbaar wisten de Rockefellers en consorten al in 1985 dat Balkenende premier zou worden. Terwijl wij, de Nederlanders, voor 2000 nog nooit van hem gehoord hadden. Het is de Corporate-Elite onder leiding van de Rothschilds en Rockefellers die bepaalt wie over 20 jaar premier of president is van alle landen die ertoe doen.

Ook wel eens afgevraagd waarom Bos de opmerkelijke carrièreswitch maakte door als topman van Shell te kiezen voor een politieke loopbaan? Vreemd? Totdat je weet dat de Rothschild familie een dominant aandeel heeft in Shell. Dat maakt Bos tot een infiltrant.

Bos en Balkenende zijn geen politici. Net zomin als Obama. Het zijn zorgvuldig in het zadel gezette collaborateurs van de imperialistische en oorlogszuchtige Corporate-Elite. Een elite die met behulp van de door hen naar voren geschoven handlangers de totale macht over de totale wereld nastreven. En daarvoor geen enkel middel schuwen. En doorvoor verschillende strategieën bewandelen. Eén van die strategieën is de door hen opgezette en geregisseerde crisis. Een crisis die geen crisis is maar een oorlog tegen de mensheid.

Incompetentie is dus het beste waar we op mogen hopen. Ik vrees echter dat de realiteit erger zal zijn. De realiteit is dat de crisis niet voorbij gaat en dat er geen oplossingen zullen komen voordat die crisis haar doel bereikt: de totale instorting van de economie. En daarmee komt de weg vrij voor de meest dictatoriale en totalitaire wereldstaat ooit.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Pieter ik weet niet of je het weet maar we zitten hier letterlijk in het hol van de leeuw.,kijk b.v Bea ,ze is onderdeel van de Bilderberg terroristen.,en wij op koninginnedag maar met vlaggetjes zwaaien..

Anoniem zei

Ze doen toch wat ze zelf willen of je het nu leuk vindt of niet, 't word tijd dat wij dat ook massaal gaan doen!

sander zei

Vertel dat die 16 miljoen nederlanders maar.
zal niemand meer stemmen en ons land alla minuut veranderen in een dictatuur.
Stemmen doe ik al lang niet meer.
Dit snapte ik 5 jaar geleden al.
Wie geeft een staat geld,om zijn plannen uit te voeren.
De staatsbank.
Komt het plan of voornemen niet overeen,je het ken schudden.
Dus partijen als de SP komen nooit aan de bak.
Al is de SP net zo een gluiperige partij wat maar al te graag hunkerd naar macht,om dat geld onderling te verdelen.
Ze pakken het toch ook af van de rijken.
En daarmee schop je tegen een zeer been aan.
En niet vergeten dat de SP ook geen gekozen leden wilt vanuit de bevolking.
ook zij houden de macht binnenskamers.
Politiek is zum kotzen.
De enigste waarheid wat een politici verteld,is waarneer hij/zij zegt van een andere politici dat het liegt.

Anoniem zei

Gatverdamme al die sluwe satanistische politici koppen op tv zijn allen handlangers en slaven van de rijksten op aarde.. Het volk mag verder zakken in de shit niemand die naar hun omkijkt.. Zolang ze afbetalen en hun smoel houden, n vooral gehoorzamen En angstig zijn..