maandag 27 juli 2015

De wereld als slavenkolonie


De wereld is een slavenkolonie. Die slavenkolonie wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat. De populatie van de kolonie bestaat uit twee soorten mensen: de eigenaren, en de slaven. 

Uiteraard vereist het runnen van zo'n misdaadsyndicaat een organisatiestructuur. In de huidige situatie is het syndicaat daarom onderverdeeld in een aantal afdelingen, elk met een eigen functie. 

- Het strategisch topmanagement
Hier bevindt zich de top van het syndicaat. Het zijn de eigenaren ervan. Hier worden de strategieën ontwikkeld die de macht en rijkdom van deze top moeten vergroten. Daarnaast wordt hier bepaald hoe de andere afdelingen moeten functioneren. Die andere afdelingen werken als instrumenten ten bate van de macht en rijkdom van deze top. Alleen binnen dit strategisch topmanagement is de volledige agenda van het syndicaat bekend.  

- Het uitvoerend management
Dat zijn de regeringen en overheden van de wereld. Zij zijn de uitvoerende organen van het syndicaat. Deze afdeling vaardigt (op bevel van het topmanagement) de regels (wetten) uit waaraan de slaven zich moeten houden, voert de dagelijkse controle, bestuurt het geweld dat op de slaven losgelaten wordt (leger, politie) en int de belastingen die indirect bijdragen aan het verdienmodel van het syndicaat. Het is het dagelijks management en het dient als incassobende, slavendrijver en bestraffer. Deze afdeling wordt in stand gehouden met instemming van de slaven. Die instemming wordt verkregen door de slaven de illusie te geven dat ze vrij zijn, en dat ze de regering zelf mogen kiezen. Voor de top vormt deze afdeling een potentieel risico omdat ze beschikt over wapens. Dit risico wordt onschadelijk gemaakt door deze afdeling volledig financieel afhankelijk te maken van het topmanagement door middel van onaflosbare schulden.  

- Het commercieel management
Dat is het monetair/kapitalistische systeem. Dit is het uiteindelijke verdienmodel van het syndicaat. Hier wordt zoveel mogelijk waarde die de slaven met hun arbeid leveren, geconfisqueerd door het syndicaat. Deze afdeling gebruikt daarbij banken en rechtspersonen (NV's, BV's etc.) waarvan het topmanagement eigenaar is. Hier wordt zowel vrijwel alle arbeid geleverd door de slaven (werknemerschap) als vrijwel alle opbrengst daarvan afgenomen van de slaven. Het instrument dat hiervoor wordt ingezet is het geld/schuldsysteem.  

- Het PR management
Deze afdeling houdt zich bezig met perceptiemanagement. Het doel is te voorkomen dat de slaven beseffen dat het syndicaat bestaat en wat de werkelijke aard ervan is. Het middel dat hiervoor gebruikt wordt, is liegen. Het doel van liegen is de slaven te laten geloven dat de afdelingen van het syndicaat (en het syndicaat zelf) niet de bedoeling hebben om op de slaven te parasiteren, maar ze te beschermen. Deze afdeling kennen we onder de noemer: media. 

De bovenstaande afdelingen moeten natuurlijk bemand worden. Het syndicaat verleent hiervoor privileges aan een aantal slaven. Die privileges variëren van een modaal inkomen als ambtenaar, tot een topinkomen in de bancaire sector, of van lokaal bestuurder tot enige bescheiden macht als landelijk politicus etc.  

In ruil voor die privileges, nemen deze slaven een afgebakende taak op zich. Veruit de meeste van deze slaven zijn zich er niet van bewust dat ze deel uitmaken van het misdaadsyndicaat. Ze overzien alleen hun eigen taak en geloven een eerzaam beroep te hebben.  

De topslaven zijn zich daar vaak meer bewust van, maar hun beloning is dusdanig riant dat het belang van positiebehoud groter is dan de roep van het geweten. Slaven met een gezond ontwikkeld geweten, komen voor deze posities niet in aanmerking.  

Deze organisatie van het misdaadsyndicaat functioneert op zich prima, maar kent een aantal kwetsbaarheden. Ten eerste werken er bij de verschillende afdelingen betrekkelijk veel mensen. Die moeten allemaal bestuurd (en betaald) worden en dat is niet erg efficiënt. Ten tweede kan het syndicaat alleen voortbestaan zolang de slaven niet beseffen dat het om een misdaadsyndicaat gaat. Dat maakt het hele systeem kwetsbaar voor plotselinge bewustzijnsgroei onder de slaven. 

Om die reden, wil het strategisch topmanagement (tevens de eigenaren van het syndicaat) het met minder submanagement gaan doen. Daarnaast wil het minder afhankelijk worden van het geloof van de slaven. Het moet eenvoudiger, efficiënter en (voor de eigenaren) veiliger. 

Om deze redenen, moet de organisatiestructuur op de schop. Het nadeel daarvan is dat de slaven gehecht zijn aan deze structuren, en daarom een eenzijdige verandering niet zomaar zullen accepteren. De oplossing hiervoor is het opzettelijk creëren van problemen (crisis) en het hiermee scheppen van een situatie van "overmacht". En die overmacht moet vervolgens maatregelen rechtvaardigen die zonder die overmacht niet aanvaard zouden worden.  

Maatregelen zoals directe individuele elektronische controle over het gedrag van alle slaven en een nieuw elektronisch verdienmodel (100% centraal gecontroleerd, digitaal geld) dat tevens het geweld van het uitvoerend management grotendeels overbodig maakt. De slaven kunnen dan immers bij ieder ongewenst gedrag, individueel en volautomatisch uitgesloten worden van de toegang tot voedsel en andere zaken die een levensvoorwaarde zijn voor die slaven. Zonder te kunnen teruggrijpen op anonieme contante betaling. Niet gehoorzamen betekent dan niet eten 

Daarnaast is het uitvoerend management (regeringen) nu erg versnipperd en dus is het besturen ervan omslachtig. Dit moet dus worden samengevoegd tot één afdeling (één wereldregering, met één wetgeving, één leger etc.) 

Op dit moment is er dus een reorganisatie gaande binnen het misdaadsyndicaat. Dit om te voorkomen dat het "wakker worden" van de slaven het einde van het syndicaat zal betekenen.  

Dit brengt echter wel een risico met zich mee: door alle veranderingen, zouden de slaven versneld tot ongewenste inzichten kunnen komen. Bijvoorbeeld het inzicht dat ze slaven zijn. Gerund door een misdaadsyndicaat. En dat ze zich - vóór de voltooiing van de reorganisatie - daarvan bevrijden. Ze zijn immers in een overgrote meerderheid en alleen hun geloof houdt ze gevangen....   

Spannende tijden dus.  


12 opmerkingen:

Piet van der Ploeg zei

Beste Pieter,

Bedankt voor je tekst.Veel herkenning.
Mede door mijn eigen ervaring, studie psychologie op latere leeftijd en vrijwilligerswerk heb ik mij eerst bemoeid met pathologisch narcisme. Zie eventueel mijn boek uit 2014:
Narcisme te lijf (zie www.npspartners.nl)
Daarna een boek geschreven over psychopathie.
Of "psychopathie te lijf" wat binnenkort uitkomt en te bestellen is via mijn website: www.ccgt.nl.
Mijn enige doel met die twee boeken is: OM NU EINDELIJK EENS DUIDELIJK TE MAKEN NAAR INSTANTIES WAARON DIE GESTOORDEN NARCISTEN EN PSYCHOPATEN EEN VRIJBRIEF HEBBEN VAN DE OVERHEID EN INSTANTIES OM JAREN VROUWEN EN KINDEREN PSYCHISCH TE MISHANDELEN!!

Daar is het me allemaal om begonnen.
Hoor graag of mijn boeken kloppen met mijn intentie.
Groeten, Piet van der Ploeg, CCGT Zoetermeer

E J Ha zei

Goed geschreven zeg, zeker deze passage;

De topslaven zijn zich daar vaak meer bewust van, maar hun beloning is dusdanig groot dat het belang van positiebehoud groter is dan de roep van het geweten. Slaven met een gezond ontwikkeld geweten, komen voor deze posities niet in AANMERKING.

Daarom lees ik mainstream media zodat je kunt zien aan wat ze proberen te verkopen, wat de agenda is. En ze plannen zo ver vooruit...

Voor de privacy, beter een andere capcha waarbij je geen google scripts hoeft toe te laten zoals gstatic...

Bedankt,

EJ niet mijn echte naam.

Hansel zei

EJHa

Je verstoppen, andere naam gebruiken, telefoon uitzetten, virusscanners gebruiken, andere browsers en zoekmachines, ze zo onopvallend gedragen en dus is in feite als helemaal niets zeggen en doen.

Dat is precies het gedrag wat ze willen. En dan lees je nog krant ook!
Goedzo jongen!

Waar ben je bang voor?
Waar je bang voor bent, dat gebeurt je en dat is in jou geval: 'Nog Meer Ellende.

Hans Huberts
(Mijn echte naam)

Guus zei

Dit is complete onzin.
Ik ben nooit een slaaf geweest van andere mensen.
Als de hele wereld een slaven kolonie is, dan zijn het mijn slaven.

En het doet echte slaven onrecht aan. Maar slaaf zijn, niet de beste positie, maar het ligt er al helemaal aan wat voor meester je hebt, hoe het is te verdragen. We hebben allemaal onze vervelende kanten in het leven, de een heeft dit de ander dat, maar zo ongenuanceerd alles over een kam scheren is niet rechtvaardig.

Ik ben een vrij man, vooral sinds internet kwam.
Wat een mogelijkheden! Toen er nog geen internet was, moest ik universiteiten af struinen om kennis op te doen, maar nu gaat dat met een zoekmachine. Ik kan tekeningen of muziek die ik maak direct publiceren, ik kan schrijven en direct uitgeven zoals hier.
Vrijheid heet dat.

Dat Bilderberg geneuzel is verder erg irritant.
Er zijn wel degelijk samenzweringen bezig, met veel slachtoffers, maar zomaar verhalen van anderen over nemen zonder eigen onderzoek, brengt publicaties over de samenzweringen veel schade toe. En de werkelijk samenzwering die bezig is, heeft erg veel belang bij het irritante Bilderberg gepapagaai. Misschien ga je de werkelijke samenzweringen nog eens begrijpen, zodat je kan gaan zien dat je die samenzwering aan het helpen bent met Bilderberg geleuter, en hopelijk is het dan niet te laat.

Pieter Stuurman zei

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.

-Johann Wolfgang von Goethe

Anoniem zei

@ Guus:

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-27/hidden-persuaders-how-internet-flips-election-alters-our-thoughts

Groet,
T.

Anoniem zei


Slaven - zijn er teveel van, vinden de nazies. Wordt gauw opgelost.
De slaven krijgen een spuitje, de rest moet concurreren met robots - een deel wordt 'verbeterd' (genetisch en digitaal).

"the governments of Norway, Japan and Germany, together with the Wellcome Trust and the Gates Foundation ->
the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI). -> Officially launched at Davos 2017, CEPI is an innovative public-private alliance, ->
movement of technology and resources on a massive scale "
the World Economic Forum System Initiative on Health, http://cic.nyu.edu/sites/default/files/garrett_challenges_global_health.pdf
http://www.euronews.com/2017/01/24/opinion-from-cybersecurity-to-health---10-takeaways-from-davos-2017

http://www.npo.nl/de-kwis/26-11-2016/VARA_101381371 Kijk en luister vanaf 24 minuten.

Alle Bilderberg partijen, hun afsplitsingen, en de nep-oppositie streven naar de dystopische collectivistische ONEWORLD regering.
Het post-democratische tijdperk.

nog een leestip: https://langleveeuropa.nl/2016/12/brexit-eu-stijl-hotel-california-eerst-nu-10-jaar-onderhandelen-dan-eu-lidstaat-veto/

Anoniem zei

Heel goed dat je de vinger op de zere plek legt. Wereldwijd zijn er mensen die zich inzetten om dit systeem te val te brengen. Ze geven informatie door die belangrijk is om de slavendrijvers, oorlogsmakers, verkrachters, pedofielen en gechanteerde leiders te arresteren.
Er zijn al meer dan 4000 verzegelde bevelen bij diverse betrouwbare rechters gedeponeerd. Dus we gaan de goede kant op. Ik hoop daarom dat steeds meer mensen zich bewust worden van hun situatie en helpen een betere wereld te creëren voor hun kinderen en kleinkinderen!
Pi Brohuis

Anoniem zei

Aluhoedjes

Jochem Jonker zei

Een zeer goed en beschouwend artikel/blog over hoe de machtstructuur is opgebouwd binnen de Illuminati, doch blijven de diepere motieven buiten beschouwing.
De Illuminati zijn parasieten, zij "teren" op andermands energieën en doen dit omdat zij zielloos zijn.Zij zijn ,in hun bestaan, slaven van Satan en streven een fysieke onsterfelijkheid na.Dit praktiseren zij,door menselijke offering van vooral kinderen,het endochrom motief (een stof in de hersenen van mensen,vooral bij jonge kinderen ruim aanwezig,wat je jong zou kunnen laten blijven),om ouderdom op te rekken en een eeuwig fysiek leven te genereren. Onsterfelijkheid dus.
Deze entiniteit is qua aard, diep zwart,zoals een "black hole",het vernietigd alles binnen haar bereik om te blijven bestaan:een zwart gat in de ruimte,die geen massa en energie meer heeft om zich te "voeden",dooft uit en verdwijnt.
De beste wijze om deze entiniteit te bejegenen is haar uit te sluiten in je persoonlijk leven,ook al zal dit zeer lastig zijn,voor de meeste "slaven"(ego,luxe,het biologisch voortplantings mechanisme etc.).
Beschouw het als het afscheid nemen,van een narcistische partner:deze is meest ongelukkig als je hem/haar negeert en mogelijk volkomen gelukkig en harmonisch verder leeft.Narcisten hebben geen eigenwaarde en hun grootste voldoening is jouw af te breken en je trachten te vernietigen.

Anoniem zei

Het is inderdaad een kwestie van mentaliteit. Misdaad op deze schaal, vergt een extreem kwaadaardige mentaliteit.

Deze entiteiten en hun handlangers volledig negeren en vervolgens gewoon gaan doen wat juist is, is inderdaad de enig mogelijke oplossing (inderdaad: precies zoals de verbinding verbreken met een narcist).

Helaas doet de mensheid (nog) precies het tegenovergestelde. De meeste mensen laten zich erdoor leiden (of beter: misleiden).

faisiloch zei

Grand Victoria Casino & Hotel - Mapyro
Welcome to Grand 전라북도 출장마사지 Victoria Casino 용인 출장안마 & Hotel. We offer world class entertainment and a world-class casino on 경주 출장안마 the banks of the Thames River. Click 삼척 출장마사지 here to view 과천 출장마사지 Map