vrijdag 18 december 2009

Anarchiel


Beste lezers, vanaf vandaag heb ik me gevoegd bij het vaste schrijversteam van Anarchiel.com. Anarchiel is een schrijverscollectief dat in het teken staat van echte vrijheid. Ik vind het een erg sympathieke en inspirerende site. Ik voel me dan ook vereerd dat ik uitgenodigd ben om mee te doen. Mijn stukjes zullen daar voortaan ook op te vinden zijn. Natuurlijk blijven ze ook gewoon hier verschijnen. Ik nodig iedereen uit om eens te kijken op Anarchiel. Je kunt daar ook je reactie achterlaten.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Is het wel verstandig dat jij jezelf linkt aan cultuur-progressieve hippie-achtigen, afkomstig uit de tegencultuur, die een vage opvatting van vrijheid huldigen en veelal een persoonlijk hedonisme nastreven.

Anarchiel zei

LOL @ Anoniem

Jij bent er zeker precies tijdens de drugsdiscussie in verband met de Vrijheidsparade langs gekomen?

Vage opvatting... Je kent Anarchiel.com daadwerkelijk?

Anoniem zei

Ik wel,Anarchiel Ik heb je zelfs genoeg, een paar keer in het veld gezien en gesproken. En wat anoniem hier zegt is niet ver van de waarheid.

"vage opvatting van vrijheid" bijvoorbeeld. Je vind het ok zolang mensen je standpunten huldigen,maar zodra die mensen voor zich zelf gaan denken en er ,anders dan jij,over praten op je site,dan ga je eerst vermanen, dan zielig doen,als je er niet in slaagt op argumenten de discussie naar je toe te trekken, en daarna ga je diegene demoniseren,dit uiteraard met je team vermomd als bezoekers,om vervolgens de MSM ban maar weer eens in te voeren. Echte vrijheid?, Jij nog niet hoor... Hoe is het trouwens met Alloy en CS? Ook een ban gehad op jouw "vrije" site? Terwijl wat ik van hen las wel degelijk serieus op de maatschappelijke misstanden ingaan.Ze zijn het gewoon niet met je eens en daarom ban je deze mensen. Heb jij patent op de vrijheid? en de route er naar toe? Je kan wel net doen, en sommige volgzame types trappen er in,alsof je verlicht bent,maar ik vind je responses gewoon nog wel erg 3D en weinig verfrissend. Ergo Het kan allemaal wel zonder Anarchiel.

Ook je onrealistische nietstem-advies leid er toe dat het cda,welke je op je site zogenaamd bestrijd,in het zadel blijft. Toeval bestaat niet en zulk advies kan je ook opvatten als procda,die profiteren hier namelijk van,want de cdastemmers gaan wel! Ben je wel wie je zegt dat je bent,Anarchiel? Telkens als ik hier meer over wilde horen, gaf je niet thuis.

Je stopt opeens met werken,omdat je niet meer mee wilt werken aan het systeem,maar kan dat alleen maar omdat je zakken al gevuld zijn? Zo kan je iedereen wel gek maken,want niet iedereen kan dat pad volgen. Beetje misleidend dus.

Dat zijn zomaar 2 gedachtes, ik heb er wel meer. Maar als dat nou eens duidelijk zou zijn,pas dan zou ik je weer een klein beetje serieus kunnen nemen. Nu helemaal niet.

Groetjes,

LOH

PS Je invloed zal wel zo groot zijn dat dit bericht snel weer gecensureerd word,net zoals je dat op Anarchiel.com dicteert,Jij noemt namelijk dit soort teksten SPAM, so be it. Het geeft mijns inziens de dubbele bodem die " echte vrijheid" heet genoeg aan.

Pieter Stuurman zei

Beste Anoniem,

Zoals je ziet heb ik je reactie niet verwijderd. Waarom zou ik? Volgens mij heb je hem op de verkeerde site geplaatst.

Niet boos zijn hoor!

Groet,

Pieter

Anoniem zei

Je hebt het weer terug geplaatst , Het was wel weg!

beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

"Volgens mij heb je hem op de verkeerde site geplaatst. "

Ik reageer hier op Anarchiel en zijn reactie op Anoniem.

julius joker zei

geef je stem niet weg!
STEM op jezelf.