donderdag 21 mei 2020

Wat is het doel van de corona-campagne?Iedereen met een werkend waarnemingsvermogen, heeft inmiddels gezien dat de wereldwijde corona-campagne niets met volksgezondheid te maken heeft.
Wat is dan WEL de bedoeling? WAAROM deze wereldwijde campagne? Met welk doel?Het doel is totale herinrichting van de wereld. Gebruik makend van beschikbare technologie.

Stap voor stap:

1- Het vernietigen van alle bestaande sociale en economische structuren
2- De gehele mensheid daarmee in totale schaarste en ontreddering brengen
3- Vervolgens introduceren van centrale/digitale rantsoenering (absoluut bestaansminimum). Van leven naar overleven. Het systeem bepaalt wie overleeft en wie niet
4- Het massaal uitdunnen en verzwakken van de wereldpopulatie via vaccins en verhongering
5- Het installeren van de digitale dictatuur. Voor ieder individueel gedrag/consumptie is digitale toestemming/toegang vereist
6- Totale digitale surveillance, op individueel niveau. Uitsluiting als bestraffingsmethode. Ongewenst gedrag? Geen toegang tot levensbehoeften! Ongehoorzaamheid = Sterven
7- Overbodig maken van handhaving door politie en justitie. Het digitale systeem is bepalend. Nee is nee. Met een computersysteem valt niet te discussiëren
8- Het centrale digitale systeem bestuurt alle mensen. Privileges voor gehoorzame mensen. Uitsluiting voor ongehoorzame
9- De bestuurders zijn anoniem, en bevinden zich aan de andere zijde van de digitale muur. De wereld wordt door hen digitaal geregeerd vanaf één plek. Één wereldregering dus
10- Alle mensen op de wereld, worden vanaf één centrale plek bestuurd. Zonder de mogelijkheid zich daaraan te onttrekken of er effectief bezwaar tegen te maken
11- Afschaffen van geld, en vervangen door toegekende of afgenomen privilegepunten op basis van gewenst/ongewenst gedrag
12- Totale centrale controle van ieder individu op de wereld. De eigenaren van het systeem bepalen via de technologie hoe en waar iedereen woont, welk werk hij/zij doet, wat hij/zij buiten het werk doet, wat hij/zij consumeert en wanneer, en wat hem/haar is toegestaan. En wat niet.


Om dit mogelijk te maken, moet de samenleving eerst worden vernietigd. Wie een nieuw gebouw wil neerzetten, moet het bestaande immers eerst slopen. De corona-campagne is de start van de sloop. De maatregelen zullen de gewenste ineenstorting veroorzaken. De ineenstorting zal een ongekende humanitaire ramp veroorzaken. De humanitaire ramp zal het nieuwe systeem "rechtvaardigen".

Alleen onze massale weigering mee te gaan met de maatregelen, kan dit scenario voorkomen. Het goede nieuws is, dat we daartoe op ieder moment kunnen besluiten. Het eindresultaat wordt dus door ons bepaald.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

De 12 punten kunnen terggebracht worden naar circa 5...
Overdaad schaad de inhoud

GodIsYou zei

Revolutie!!!!

Unknown zei

Als alle rechten zijn ontnomen wordt her recht op revolutie volkomen gemaakt.

H.Bos Netherlands zei

REVOLUTIE !!!! Wie voert ons aan?

Anoniem zei

Je laatste zin maakt mij juist doodsbang.....

Anoniem zei

"REVOLUTIE !!!! Wie voert ons aan?"

"Je laatste zin maakt mij juist doodsbang....."

Iemand zal het voortouw moeten nemen. Zelf ongeorganiseerd verzet moet georganiseerd worden.

We zullen onze waarheidslievende medemensen moeten vertrouwen anders komt er niets van de grond.
Je hoeft alleen maar te letten op wat ze willen doen. Geweld zal niet werken. Enkel geweldloosheid en burgerlijke ongehoorzaamheid maakt een kans. Het beste is om geld af te schaffen, zodat er moeilijk nieuwe volgzame schapen gerecruteerd kunnen worden door de huidige despoten. Naming en shaming is ook via internet of in de buurt is ook een mogelijkheid.
Helaas zijn nog te veel mensen brave burgers.
https://www.youtube.com/watch?v=ZnM6l8nKPuA

Anoniem zei

Wat een flauwekul

Anoniem zei

Mag ik even heel hard lachen om deze ongefundeerde onzin ? ����

Exegese zei

Het lachen zal u wellicht vergaan als u tijd van leven hebt om te aanschouwen dat alle vernoemde ellende werkelijkheid gaat worden.

Anoniem zei

He andere anoniem,

Ik wil even iets rechtzetten, want ik denk dat je mij totaal verkeerd geïnterpreteerd hebt.
je begint met de zin "REVOLUTIE !!!! Wie voert ons aan?"
en daaronder mijn zin "Je laatste zin maakt mij juist doodsbang....."
het lijkt nu heel erg dat mijn zin slaat op, wie ons zou moeten aanvoeren. Dat is echter helemaal NIET waar ik op doel. Ik doel op de laatste zin van pieter.
"het eindresultaat wordt dus door ons bepaald" dat is wat mij bang maakt.

dus NIEMAND moet het voortouw nemen, jullie moeten allemaal weer even met 2 voetjes op de grond gaan staan en terug komen in de realiteit. het is wel weer even spannend genoeg geweest, al die mooie verhalen. Dus nu weer even een tijdje normaal doen.

Anoniem zei

"dus NIEMAND moet het voortouw nemen, jullie moeten allemaal weer even met 2 voetjes op de grond gaan staan en terug komen in de realiteit. het is wel weer even spannend genoeg geweest, al die mooie verhalen. Dus nu weer even een tijdje normaal doen."

Heel veel mensen staan wel met de voetjes op de grond en geloven van het officiële verhaal geen jota. Maar omdat deze mensen ongeorganiseerd zijn zullen ze uiteindelijk doen wat hen bevolen wordt. En dat alleen omdat ze geen boetes willen riskeren, houd ze in hun hok.
Mensen die het voortouw zouden kunnen nemen, de influencers in de alternatieve media zijn of conrtolled opposition of te klein of zien het grote plaatje nog niet. En zo blijven we zitten met de huidige politici, maar vooral MSM verhaal wat nu realiteit is.

Jan S

Unknown zei

Er is straks nog maar één remedie. Lees de Bijbel in de juiste context en zie waarop alles uitloopt. Er is niets aan
de wereld te veranderen.

Unknown zei

Bestuurders onzichtbaar? Er wordt een computerprogramma uitgevoerdt.
Dus ai bestuurdt, men heeft haast. Wij gaan zeer interestante tijden tegemoet.
En wees erop bedacht dat wij t.z.t. met stroom onderbrekingen te maken krijgen, dan even geen communicatie via het web enz. Enfin allen een goed weekend toegewenst